پارک جنگلی بروجرد روزبه‌روز کوچک‌تر می‌شود

پارک جنگلی شهید بهشتی بروجرد در استان لرستان از جمله عرصه‌های طبیعی این شهر است که طی سال‌های اخیر محدوده آن به دنبال ساخت و سازهای مختلف، اجرای پروژه‌های زیرساختی و حفاظت نکردن از درختان با کاهش ۳۰ هکتاری مواجه بوده است.
کد خبر: ۷۷۳۰۲۶

کاهش این وسعت از پارک جنگلی بروجرد که از آن به عنوان یکی از مهم‌ترین ریه‌های تنفسی شهر بروجرد یاد می‌شود، تاثیر قابل توجهی بر سرانه فضای سبز این شهر توریستی داشته و این در حالی است که سالانه هزینه‌های زیادی برای حفظ‌محیط‌زیست و منابع جنگلی کشور صرف می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بروجرد دراین باره به مهر گفت: آنچه امروز درباره این پارک جنگلی مشاهده می‌شود، تعرض برخی افراد به این منطقه و مواردی چون جدول کشی، انشعاب فاضلاب و قطع درختان است که موجب محدود شدن روز افزون این پارک در بروجرد شده است.

داریوش عباسی با بیان این‌که پارک جنگلی شهید بهشتی در ابتدا ۹۲ هکتار بوده است که امروز به دلایل مختلف به ۶۰ هکتار کاهش یافته است، افزود: متاسفانه در بخش حراست و حفاظت از فضای سبز شهرستان ضعیف عمل شده است، اما امسال تلاش می‌شود سمت شمال پارک جنگلی نزدیک زندان و بیمارستان آیت‌الله بروجردی نهال‌کاری و چاه‌های موجود نیز بهسازی شود تا آب مورد نیاز در دسترس باشد. وی با اشاره به این‌که پارک جنگلی شهید بهشتی بروجرد یکی از ظرفیت‌های طبیعی این شهرستان است که باید در حفظ و نگهداری آن تلاش شود، تصریح کرد: با وجود کمبود آب نمی‌توانیم پارک جدیدی احداث کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها