
به گزارش فارس، عبادالله محمدولی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای سال آینده نشان استاندارد روی مصنوعات طلا اجباری میشود که بر این اساس تمام مصنوعات طلا باید نام برند، عیار و کد استاندارد داشته و روی آنها حک شده باشد.
وی تصریح کرد: در شرایط فعلی بیش از 60 درصد بازار در اختیار محصولات خارجی قرار دارد که چنانچه امنیت و ثبات در بازار حکمفرما شود، بهطور قطع تولیدکنندگان میتوانند پاسخگوی نیاز مصرفکنندگان باشند.
وی با بیان اینکه 20 درصد منابع اولیه صنعت طلا و جواهر دنیا در ایران قرار دارد، گفت: این امر ظرفیت و توانمندی بسیاری بالایی را در اختیار ایران قرار میدهد تا بتواند در این صنعت به رشد و توسعه مطلوب دست پیدا کند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر و سنگهای قیمتی به وجود مصنوعات دیگر کشورها در بازار ایران اشاره کرد و افزود: متاسفانه برخی از فروشندگان، مصنوعات تایوان و ترکیه را به جای طلای ایتالیایی در بازار به فروش میرسانند و مصرفکننده هم تشخیص نمیدهد که این طلا، ایتالیایی نیست، البته برخی از فروشندگان نیز، طلای ایرانی را به نام ایتالیایی میفروشند.
محمدولی با بیان اینکه هم اکنون 90 هزار نفر بهطور مستقیم در صنعت طلا مشغول به کار هستند، اظهار کرد: این ظرفیت قابلیت افزایش تا پنج برابر را هم دارد، این در حالی است که تلاش داریم تا با برگزاری نمایشگاه طلا که از بیستوسوم بهمن ماه در تهران آغاز به کار میکند، سرمایهگذاران داخلی و خارجی را جذب کرده و راه را برای اشتغالزایی بیشتر فراهم کنیم.
وی حجم تقاضای سالانه در بازار طلای کشور را بین 250 تا 350 تن عنوان کرد و گفت: با دیدگاه سنتی نمیتوان پاسخگوی تقاضای بازار طلای کشور بود، ضمن اینکه اکنون بیشتر کارگاههای متوسط تولیدی کشور به واحد طراحی مجهر شدند که این نشان میدهد آنها در حال همراه کردن خود با بازار هدف هستند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: