ضرورت شکل‌گیری شرکت‌های مدیریت صادرات

رئیس سازمان توسعه تجارت با اعلام رشد 24 درصدی صادرات در ده ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل گفت: حجم صادرات غیرنفتی در این مدت به 42 میلیارد و 600 میلیون دلار رسیده است.
کد خبر: ۷۶۶۵۱۹

به گزارش روابط عمومی سازمان توسعه تجارت، ولی‌الله افخمی‌راد در نشست با مسئولان شرکت‌های مدیریت صادرات افزود: وظیفه سازمان توسعه تجارت این است که موانع صادراتی را شناسایی و مشکلات را بررسی کند تا راهکار و مدل‌های جدیدی که به توسعه بیشتر می‌انجامد، ارائه شود.

وی با بیان این‌که قطعا رقم صادراتی ایران عدد کمی نیست، ادامه داد: وظیفه سازمان توسعه تجارت این است علاوه بر شناسایی موانع صادراتی، مشکلات را بررسی کند تا راهکار و مدل‌های جدیدی که به توسعه بیشتر می‌انجامد، ارائه شود. ترکیه قصد دارد سال 2020 حجم صادرات خود را به هزار میلیارد دلار برساند. آنها منابعی مانند ایران ندارند. زمانی که این ارقام را پیش بینی می‌کنند، ما هم باید برنامه‌هایمان را مورد بازنگری قرار دهیم و کارهایی انجام دهیم که به توسعه صادرات منجر شود.

رئیس سازمان توسعه تجارت با تاکید بر این که شرکت‌های مدیریت صادرات نقش بسیار مهمی در توسعه صادرات دارند، تصریح کرد: باید نقش این شرکت‌ها در توسعه صادرات به دولت یادآوری شود. باید از دولت بخواهیم اقدامات بیشتری برای شکل‌گیری شرکت‌ها انجام دهد. قطعا اگر بخواهیم در نظام تجارت خارجی کاری اثرگذار انجام دهیم، نمی‌توان به تعداد محدودی از این شرکت‌ها بسنده کرد.افخمی راد با بیان این‌که شرکت‌های مدیریت صادرات باید به زبان کشورهای هدف تسلط کامل داشته باشند، گفت: شاید ایجاد دفتر در کشورهای هدف هم یکی از ضرورت‌ها باشد اما باید فضایی را در کشور ایجاد کنیم تا تمایل برای راه‌اندازی این شرکت‌ها ایجاد شود. ما فارغ‌التحصیلان زیادی داریم که قادر به سرمایه‌گذاری نیستند، اما با توجه به روحیه جوانان تحصیلکرده، می‌توان آنها را ساماندهی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها