اختصاص 0.5 درصد درآمد بانک‌ها برای خانه‌‌دار شدن محرومان

بانک مرکزی در بخشنامه‌ای به بانک‌ها اعلام کرد، بانک‌ها و موسسات اعتباری 0.5 درصد از درآمد مشمول مالیات را برای تهیه مسکن افراد کم درآمد به خزانه واریز کنند.
کد خبر: ۷۶۶۱۰۰

به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، این بانک در بخشنامه‌ای با اشاره به این‌که ماده واحده «قانون تهیه مسکن برای افراد کم‌درآمد» بر اساس مصوبه سال 1372 مجلس شورای اسلامی مستلزم همکاری شبکه بانکی و واریز 0.5 درصد درآمد مشمول مالیات خود به حساب خزانه می‌باشد، تاکید کرده است: ضروری است بانک‌ها و مؤسسات اعتباری به قید تسریع، نسبت به واریز سهم خود به حساب مخصوص خزانه اقدام کنند.

متن ماده واحده مجلس شورای اسلامی به این شرح است:

«به منظور تأمین مسکن برای محرومان سراسر کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی موظف است علاوه بر وصول مالیات‌های مقرر،‌ 0.5 درصد از درآمد مشمول مالیات بانک‌های کشور را اخذ و به حساب مخصوص خزانه، واریز و معادل 100درصد وجوه دریافتی از حساب خزانه در ‌قالب قانون بودجه به حساب ‌100 حضرت امام (‌ره) (‌ویژه کمک به مسکن محرومان) واریز کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها