Logo jame jam online for Site - SVG - Positive
سلامت عمومی کد خبر: ۷۶۵۳۸۸ ۱۱ بهمن ۱۳۹۳  |  ۱۱:۲۸

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هشدار نسبت به میزان مصرف نمک از سوی شهروندان گفت: طبق بررسی‌های انجام شده میزان نمک در نان بربری بیشتر از دیگر نان‌ها است.

مسابقه نان‌ها؛ بربری شورترین، سنگک سالم ترین

آرش رشیدیان در مورد مصرف نمک گفت: هر فرد روزانه نباید بیشتر از 3 گرم نمک مصرف کند. اگر بخواهیم در مورد اثرات سوء نمک سخن بگوییم باید به این نکته اشاره کنیم که جان بسیاری از افراد با مصرف نمک به خطر می‌افتد زیرا نمک عامل اصلی فشار خون است و فشار خون نیز عامل مهم بسیاری از بیماریهای غیر واگیر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه صحبتهای خود ضمن توصیه در مورد مصرف کمتر نمک در پخت غذا گفت: یکی از نگرانی‌های ما استفاده از نمک در نان به عنوان قوت غالب مردم است.

وی خاطرنشان کرد: میزان نمک در نان نیز باید پایین تر از حد مجاز 3.2 درصد باشد و به همین علت نمونه برداری‌هایی از 499 نانوایی انجام شده است.

رشیدیان به نتایج نمونه برداری اشاره کرد و گفت: 22 نانوایی در مجموع بیش از نمک حد مجاز در نان‌های خود استفاده کرده‌اند.

وی سالمترین نان را نان سنگک دانست و گفت: میزان نمک غیر مجاز و جوش شیرین این نان از دیگر نان‌ها مناسبتر است.

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران از مجموع 22 نانوایی متخلف 12 مورد مربوط به نان بربری، 6 مورد تافتون و 4 مورد نیز نان لواش بوده است. ( فارس)

ارسال نظر
* نظر:
نام:
ایمیل:

یادداشت

بیشتر
سختی‌های موج سوم کرونا

سختی‌های موج سوم کرونا

چند روزی است اوضاع بیمارستان مسیح‌دانشوری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های مرجع کرونا در ایران نگران‌کننده شده و روزانه حدود 200بیمار به اورژانس کرونای این بیمارستان مراجعه می‌کنند.

کرونا قوی‌تر از همیشه

کرونا قوی‌تر از همیشه

حقیقت این است که قدرت ویروس کرونا افزایش یافته‌است. اگر تا چند ماه پیش در یک جمع ده نفره، یک مبتلا وجود داشت و کسی هم ماسک نداشت، تنها، سه یا چهار نفر از آنها مبتلا می‌شدند، حالا اما در آن جمع ده نفره اگر همه ماسک به صورت نداشته باشند، همه آن ده نفر مبتلا می‌شوند.

گفتگو

بیشتر
از ترس کرونا

یك روان‌شناس در گفت‌وگو با جام‌جم عنوان می‌کند نوعی اختلال اضطراب فراگیر طی بحران كرونا بسیاری را درگیر كرده است و همچنان ادامه دارد

از ترس کرونا

پیشنهاد سردبیر

بیشتر
قرنطینه بدون تنش

نبود مهارت گفت‌وگو و کاهش آستانه تحمل ، قرنطینه خانگی را برای برخی خانواده‌ها مشکل کرده است

قرنطینه بدون تنش