عضو انجمن فیلسوفان آمریکا:

پیام رهبر انقلاب باورهای غلط درباره اسلام را به چالش کشید

یک هفته پس از انتشار نامه مهم رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی درباره تحقیق و بررسی پیام راستین اسلام فارغ از فضاسازی‌های سیاسی و رسانه‌ای، بازتاب این نامه در میان اندیشمندان، صاحبنظران و توده‌های جوانان اروپایی و آمریکایی همچنان ادامه دارد.
کد خبر: ۷۶۴۳۹۲

از آنجا که این پیام به زبان‌های فارسی، عربی، اردو، پشتو، انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، اسپانیایی، ایتالیایی، ترکی، آذری، روسی، اندونزیایی، سواحیلی، تایلندی، گرجی، ژاپنی، چینی، هندی، ازبکی، تاجیکی، قرقیزی، آران، هوسا، بوسنیایی و آلبانیایی ترجمه شده و در دسترس قرار گرفته است، طیف وسیعی از افکار عمومی جهان در معرض این نامه عمیق و اثرگذار قرار گرفته است.

در تازه‌ترین واکنش‌ها به این نامه، پروفسور چارلز تالیافرو، عضو انجمن فیلسوفان آمریکا در گفت وگو با مهر با اشاره به استقبال سنین مختلف در غرب از پیام رهبر انقلاب گفت: برداشت ایشان درباره اسلام و مسیحیت بسیار عمیق و هوشیارانه است. تمرکز اصلی این نامه به چالش کشاندن آنهایی است که قصد دارند اسلام را دینی خطرناک و ناقض حقوق دیگران معرفی کنند .

وی افزود: همچنین در این نامه اقدامات غلط آنهایی که به نام اسلام و پیامبر اسلام(ص) مرتکب اعمال خشونت‌آمیز می‌شوند، محکوم شده است؛ اقداماتی که صراحتا در تضاد با آموزه‌های قرآنی است.

برای غرب این نکته اهمیت دارد که ببینند آنهایی که کارکنان شارلی ابدو را کشتند و کسانی که با آنها همراهی کردند در دین اسلام و فرهنگ اسلام قهرمان به حساب نمی‌آیند.

تالیافرو اظهار کرد: بسیاری در غرب هستند که خواهان استقبال از فرهنگ و افراد اسلامی هستند برای این‌که درحال حاضر در اکثر کشورهای غربی ما شاهد رشد پایدار جمعیت مسلمانان هستیم و مسلمانان به‌طور روز افزونی در حال عضو شدن در مراکز قانونگذاری و دادگاه های حقوقی و پارلمان ها هستند. بنابراین نگرانی ها از اسلام نیست زیرا اگر چنین بود مسلمانان هیچ یک از این دستاوردها را کسب نمی کردند. نگرانی از افراد رادیکال و افراطی است که به نام اسلام سلاح و بمب در دست می گیرند و به جای راه های مسالمت آمیز راه های خشونت‌آمیز را دنبال می‌کنند. یک نماینده مجلس عوام انگلیس هم به بخش هایی از پیام رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی، اشاره کرد و گفت: این پیام نماد مبارزه با افراط‌گرایی است. به گزارش واحد مرکزی خبر، دای هاوارد در سخنانی گفت اطلاعات ما غربی‌ها از ایرانیان زیاد است اما درک درست و کاملی از آنان نداریم. این نماینده مجلس عوام انگلیس، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را منادی مبارزه با افراط گرایی و داعش برشمرد.

دای هاوارد همچنین در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: آنچه از نظر من حائز اهمیت است این است که رهبر ایران در نامه‌شان، به موضوع مشترکی که موجب نگرانی همه ماست، اشاره کرده‌اند. وی به جوانان غربی توصیه می‌کنند که خودشان، به مطالعه اسلام بپردازند و اسلام واقعی را بشناسند. این فکر بسیار خوبی است که جوانان، به جای فرا گرفتن اسلام از افراد و منابع غیر موثق، خودشان به سراغ متون اسلامی بروند و اسلام را فرا گیرند. ریچارد بیکن، نماینده مجلس عوام انگلیس از حزب محافظه کار و نایب رئیس کمیته منتخب احزاب موجود در مجلس عوام برای ایران نیز گفت: به نظر من موضوعاتی که رهبر ایران در پیام اخیر خود به جوانان غربی مطرح کردند، موثر بود و توصیه رهبر ایران، بسیار مهم است.

علی ملاح، معاون فدراسیون اعراب کانادا و عضو کمیته اتحاد صلح این کشور هم گفته است که نامه رهبر فرزانه انقلاب به جوانان غرب یک ابتکار بزرگ دیگر است که دیدگاهی تازه و صادقانه را در پیش روی جوانان قرار می‌دهد. فرامرز تکش، فعال اجتماعی و حقوق بشر مقیم آمریکا نیز در گفت وگویی، نامه رهبر انقلاب ایران خطاب به جوانان اروپا و آمریکای شمالی را سرآغاز فصل جدیدی در شناساندن اسلام به مغرب زمین دانست.

رمضانی، رئیس مرکز اسلامی هامبورگ هم پیام رهبر انقلاب را بیدارکننده وجدان‌های بسیاری در غرب دانسته و گفته که این پیام جامع، با توجه به اشاره‌های راهبردی، زمینه روشنگری را در عرصه بین‌الملل فراهم خواهد کرد.

در همین راستا دیوید پاول، عضو اقلیت مسیحیان موحد منونایت آمریکا و کانادا هم با اشاره به نامه اخیر رهبر انقلاب خطاب به جوانان غربی گفت که رهبر ایران می‌خواهد غربی‌ها از طرق بی‌طرف اسلام را بشناسند. او یادآور شده است: «به نظر من رهبر ایران می‌خواهد قشر جوان غربی بداند اکثریتی بزرگ از پیروان اسلام، با اقلیت کوچکی که رفتاری افراطی دارند و اخبار آنها در رسانه‌ها منتشر می‌شود، متفاوت هستند. او می‌خواهد آنها از طریقی بی‌طرف‌تر، در مورد اسلام کسب اطلاعات کنند.» دکتر کوین برت، استاد دانشگاه‌های آمریکا و تحلیلگر مسائل سیاسی غرب هم تصریح کرده که با وجود فیلترهای بسیار رسانه‌ای، رهبر ایران با نامه به قشر جوان غربی از سانسورهای رسانه‌ای فراتر رفته و مستقیم با آنان سخن گفت. او گفته، رهبر ایران به جوانان کشورهای غربی می‌گوید، برای دستیابی به دانش بهتری از اسلام، باید از این‌گونه واسطه‌ها عبور کرده و شناخت واقعی از اسلام را از منابع اولیه آن کسب کنند.

پیام هفته گذشته رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی افزون بر سطح نخبگان در سطح شبکه‌های اجتماعی نیز بازتاب وسیعی یافت و براساس آمارها، بیش از 16 میلیون بار این پیام در توئیتر منتشر شده و جزو 22 هشتگ مهم قرار دارد. این خبر فقط نیم میلیون بار در شبکه پرس تی وی دیده شده و 80 سایت معتبر بین‌المللی این خبر را کار کردند. این پیام در آمریکای شمالی بیشترین مخاطب را داشته است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها