به گزارش جام جم آنلاین ، این مدل خاص «B4 Blitzen» نام دارد که البته هنوز به صورت مدل مفهومی است و در حقیقت نمونه اسپرت سدان لگاسی می باشد.
سوبارو لگاسی اتومبیل بسیار معروفی است و در بازارهای بزرگ جهان مانند آمریکا توانسته به خوبی عرض اندام کند و حال سوبارو می خواهد با عرضه نسخه اسپرت «B4 Blitzen» حضور خود را در بازار تقویت کند.
این مدل مفهومی دارای جلو پنجره جدیدی است و نمای عقب آن طوری تغییر کرده که ما را به یاد مدل های STI می اندازد.
همچنین در داخل آن از صندلی های چرمی خاکستری رنگ و تزئینات قرمز رنگی استفاده شده تا هماهنگی مناسبی با چهره بیرونی آن داشته باشد.
ممکن است سوبارو این مدل را روی خط تولید ببرد و حتی امکان دارد مانند «B4 Blitzen» که در یک دهه پیش عرضه شده بود، تنها با رنگ قرمز فروخته شود.
فیلم رونمایی لگاسی را مشاهده کنید.
(خودرو بانک)
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد