حسین طلا نماینده تهران در گفتگو با جام جم آنلاین گفت:آنچه در فتنه 88 اتفاق افتاد ازبین بردن هدف امام راحل برای تحقق حکومت جمهوری اسلامی بود تا جمهوریت و اسلامیت نظام زیر سوال برود.
وی با اشاره به اینکه تندروهای اطلاح طلب به دنبال ایجاد یک حکومت سکولار،و حکومتی منهای دین بودند افزود:نتانیاهو و پرز دو مسئول رژیم غاصب صهیونیستی بارها و بارها گفتند که جریان فتنه و جنبش سبز سرمایه آنها بوده است.
نماینده تهران افزود:آنچه مردم در نهم دی انجام دادند تثبیت حکومت اسلامی ،ولایی و دینی بود تا پروژه فتنه که از سوی رژیم کودک کش اسرائیل دنبال می شد خنثی شود
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مردم در نهم دی ماه با حضور ولایی خود در حماسه ای بزرگ بصیرتشان را به جهانیان نشان دادند و بار دیگر با امام(ره) و ولایت بیعت کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد