جامجم آنلاین: هوگو چاوز رئیس جمهور ونزوئلا روز جمعه 16 سپتامبر تاکید کرد ایالات متحده یک طرح به نام «طرح بالبوئا» را برای اشغال کشورش تهیه کرده است.
کد خبر: ۷۵۳۴۰
هوگو چاوز در یک گفتگو در برنامه «نایت لاین» شبکه تلویزیون ABC ، گفت ، به شما میگویم من مدارکی در مورد طرحهای موجود برای اشغال ونزوئلا دارم. علاوه بر این ما مدارکی در مورد تعداد هواپیماهای بمبافکن و تعداد کشتیهای جنگی در اختیار داریم.
هوگو چاوز تاکید کرد طرح اشغال که هدف آن ونزوئلا است «بالبائو» نامگذاری شده و افزود یک نسخه از کپی این مدارک را در اختیار گزارشگر ABC که با او مصاحبه کرده ، قرار خواهد داد.
چاوز افزود ، این مدارک را از طریق سرویسهای اطلاعات نظامی به دست آورده است.
چاوز گفت سربازان امریکایی که اخیرا به جزیره کوراکائو در سواحل ونزوئلا آمده بودند برخلاف ادعای واشنگتن در مورد این که سفر سربازان برای استراحت و تعطیلات بوده است، در واقع دست به مانورها و تحرکاتی زدهاند.
او تاکید کرد ، ما یک ضد طرح «بالبائو» را تهیه میکنیم. این به مفهوم آن است اگر دولت ایالات متحده با بیاحتیاطی تلاش کند به ما حمله کند، گرفتار یک جنگ 100 ساله خواهد شد.
هوگو چاوز افزود ، از زمانی که جرج بوش در سال 2001 به کاخ سفید آمده است ، ونزوئلا تحت یک تهاجم دائمی بوده و توطئههایی علیه ما و شخص من از سوی کاخ سفید صورت گرفتهاند.