به گزارش جامجم، سوم آذر سال 87 قتل یوسف بیست و نه ساله به پدر و مادرش اطلاع داده شد و آنها از آن زمان فقط خواستار قصاص قاتل بودند، اما در آستانه شهادت امام حسن(ع) تصمیم گرفتند به حرمت این ایام قاتل پسرشان را ببخشند و به او زندگی دوباره دهند.
روز حادثه یوسف همراه دو برادر به نامهای سیروس و بهرام بود که ناگهان میان آنها درگیری رخ داد و سیروس با چاقویی که همراه داشت، یک ضربه به بدن دوستش وارد کرد.
سیروس از سوی ماموران دستگیر شد و در بازجوییها گفت: من و برادرم همراه مقتول و دو نفر دیگر در ساختمان در حال ساخت کار میکردیم؛ روز حادثه بعد از پایان کار تصمیم گرفتیم به خانه ما برویم، در آنجا در حال صحبت بودیم که ناگهان میان ما درگیری لفظی درگرفت. وقتی دعوای ما بالا گرفت، با چاقو ضربهای به یوسف زدم که نقش بر زمین شد. من قصد کشتن او را نداشتم و حالا از کار خود پشیمانم.
سیروس در ادامه در شعبه 80 دادگاه کیفری پای میز محاکمه قرار گرفت و با قبول اتهامش از اولیای دم درخواست بخشش کرد. اولیای دم مقتول هم برای قاتل پسرشان درخواست قصاص کردند. قضات دادگاه پس از آخرین دفاعیات متهم، او را به قصاص محکوم کردند که رای دادگاه از سوی شعبه 15 دیوان عالی کشور تائید شد.
پس از ارجاع پرونده به شعبه اجرای احکام، شمارش معکوس برای قصاص قاتل آغاز شد. واحد صلح و سازش دادسرا تلاش بسیاری برای کسب رضایت اولیای دم آغاز کردند، اما آنها فقط قصاص میخواستند.
در حالی که نام سیروس در فهرست اعدامیها قرار گرفته بود، هفته گذشته پدر و مادر یوسف با حضور در دادسرای جنایی قاتل فرزندشان را بخشیدند.
آنها به قاضی اجرای احکام گفتند: در این مدت فقط درخواست قصاص داشتیم، اما پس از مراسم اربعین و در آستانه شهادت امام حسن(ع) تصمیم گرفتیم که بدون هیچ چشمداشتی قاتل فرزندمان را ببخشیم و به او زندگی دوباره بدهیم. با این کار احساس میکنیم روح پسرمان را شاد کردهایم. قتل یوسف کمر ما را شکست، اما به حرمت این ماه تصمیم گرفتیم قاتل را ببخشیم و امیدواریم او در این مدت اصلاح شده باشد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم