در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جامجم، چندی پیش مردی با حضور در پلیس آگاهی استان خراسانشمالی گفت: فردی به مغازه لوازم خانگیام آمد و پس از گفتوگو با من ادعا کرد در یک موسسه خیریه در شهرستان بجنورد فعالیت دارد و با توجه به این که خیریهشان قرار است جهیزیههای جدیدی را برای چند دختر دمبخت فراهم کند، نیاز به خرید لوازم خانگی داشته و قصد دارد این خرید از مغازه من انجام شود.
وی ادامه داد: پس از چند بار ملاقات با این مرد که خود را از خیرین آن مرکز معرفی میکرد، اعتمادم به وی جلب شد و بیآن که تحقیقی در رابطه با واقعی بودن مرکز خیریه انجام دهم، گفتههای مرد مشتری را قبول کردم. یک هفته بعد او به ملاقاتم آمد و انواع لوازم خانگی از جملهچند دستگاه تلویزیون را سفارش داد. ارزش اموالی که او خرید 20 میلیون تومان شده و طبق توافقمان قرار شد پول آن را در دفتر خیریه از او تحویل بگیرم. شاکی یادآور شد: کالاهای خریداری شده را بار زدم و به محل مورد نظر منتقل کردم، اما او به محض تحویل گرفتن کالاها از راننده ادعا کرده بود بخشی از این اقلام را باید به خیریه دیگری منتقل کند و پس از تحویل دادن کالاها خودش به مغازهام میآید و پول کالاها را میپردازد؛ اما هر چه منتظر شدم دیگر از او خبری نشد. با ظنین شدن به وی به دفتر خیریه رفتم و پس از پرسوجو از مسئولان آنجا متوجه کلاهبرداری شدم.
با تشکیل پرونده قضایی و به دست آمدن تصویر رایانهای از متهم فراری، او تحت تعقیب پلیس قرار گرفت و پاتوقهای احتمالی متهم زیر نظر گرفته شد تا این که دو روز پیش سرنخهایی بهدست آمد که نشان میدهد کلاهبردار فراری به شهرستان مشهد گریخته و پنهانی در آنجا زندگی میکند. ماموران با هماهنگی قضایی و اعزام به محل مورد نظر نشانیخانه جدید متهم را به دست آورده و او را پیش از فرار دستگیر کردند.
متهم با انتقال به پلیس آگاهی استان خراسانشمالی به جرمش اعتراف کرد و گفت: با سرقت این اموال آنها را به قیمت پایینتر میفروختم. پس از فرار و آمدن به مشهد قصد داشتم به شیوهای مشابه کلاهبرداریهایم را در این شهر آغاز کنم که دستگیر شدم.
فرمانده انتظامی استان خراسانشمالی در اینباره به جامجم گفت: با اعتراف متهم برای او قرار قانونی صادر و تحقیقات تکمیلی از وی برای مشخص شدن دیگر جرایمش ادامه دارد. این در حالی است که جستجوی پلیس برای کشف اموال سرقتی از متهم ادامه دارد.
سرهنگ علیرضا مظاهری با هشدار به مردم از آنها خواست اگر قصد معامله با مراکز خیریه را دارند از واقعی بودن فعالیت اینگونه مراکز اطمینان پیدا کرده و سپس با آنها وارد معامله شوند و فریب افرادی که عناوین افراد خیّر و موسسههای خیریه را جعل کرده و خود را به آن منصوب میکنند، نخورند و از هرگونه معامله با آنها خودداری کنند تا براحتی در دام اینگونه افراد سودجو گرفتار نشوند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه