گنبدهای نمکی بوشهر مشارکت بخش خصوصی را می‌خواهد

معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر گفت: گنبد‌های نمکی این استان یکی از بی‌نظیرترین آثار طبیعی گردشگری در کشور است که سرمایه‌گذاری برای توسعه توریسم آن در اولویت برنامه‌های این اداره کل قرار دارد.
کد خبر: ۷۴۸۷۸۲

به گزارش ایرنا، ناصر امیرزاده در نشست با مسئولان بخش کاکی شهرستان دشتی افزود: یکی از مشکلات گردشگران گنبدهای نمکی بوشهر نداشتن استراحتگاه و محل اسکان است که سعی می‌شود با مشارکت بخش خصوصی این مشکل برطرف شود.معاون سرمایه‌گذاری و گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان بوشهر اظهار کرد: گنبد‌های نمکی بوشهر که در مجاورت روستای گنخک شهرستان دشتی و در جنوب شرقی مرکز استان بوشهر قرار دارد، یکی از بزرگ‌ترین و زیباترین گنبدهای نمکی ایران و خاورمیانه به شمار می‌رود.

وی افزود: وسعت گنبدهای نمکی حدود 3666 هکتار است که دارای رنگ‌های مختلفی است که نظر هر بیننده را به خود جلب می‌کند. بلندترین نقطه گنبدهای نمکی در ارتفاع 1490 متری و حداقل ارتفاع از سطح دریا نیز 70 متر است.

وی اضافه کرد: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های بسیار بالای گردشگری است، اما در زیرساخت‌های جذب گردشگر ضعیف است. وجود ساحل بسیار زیبا در بیشتر شهرستان‌های استان بوشهر، کوه‌ها و تپه‌های باستانی و طبیعی، آثار تاریخی و فرهنگی، گردشگری دریایی و توریسم صنعتی از ظرفیت‌های بالای گردشگری داخلی و خارجی این استان است.

امیرزاده گفت: امسال برای ترمیم مسجدجامع شهر کاکی که از آثار ملی به ثبت رسیده در این شهرستان است. یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار اختصاص یافته است. وی اضافه کرد: کارهای بسیار خوبی برای جذب بیشتر گردشگران صنعتی در پارس جنوبی انجام شده است که برای اسکان و استراحت گردشگران صنعتی منطقه پارس جنوبی در بخش کاکی شهرستان دشتی یک کمپینگ بزرگ اسکان و استراحتگاه احداث و راه‌اندازی خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها