معاون اول رئیس‌جمهور:

خروج کشور از رکود تا پایان امسال قطعی است

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در بودجه سال 94 منابعی دیده شده که در زمینه اشتغال در سال آینده گام‌های بهتری برداریم و تا آخر امسال، کشور از نظر اقتصادی متحول شده و خروج کشور از رکود قطعی می‌شود.
کد خبر: ۷۴۷۸۱۸

به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری دیروز در مراسم افتتاح کارخانه تولید کنستانتره سنگ آهن شهرستان اسدآباد افزود: آنچه مهم است و کشور و مردم به آن نیاز دارند، یک حرکت جدی اقتصادی برای رفع مشکلات اقتصادی مردم و حل مسائل بیکاری است که باید دولت و ملت دست به دست هم داده و گره‌های بزرگ را بگشایند.وی اظهار کرد: دولت از فعالان بخش خصوصی انتظار دارد پای کار آمده و در زمینه‌های اقتصادی دولت را یاری کنند.وی خاطرنشان کرد: در مقطعی نیاز است این مجموعه‌ها برای سرمایه‌گذاری جدی و افزایش تولید و رفع نگرانی‌های مردم و مشکلات اقتصادی کشور به کمک دولت بیایند.

جهانگیری گفت: بخش معدن یکی از زمینه‌هایی است که می‌تواند محور سرمایه‌گذاری باشد، زیرا در ایران ظرفیت معدن زیادی در بخش‌های فلزی و غیرفلزی وجود دارد.معاون اول رئیس‌جمهور تاکید کرد: معادن زیادی در سراسر کشور و همچنین در غرب و شرق کشور وجود دارد و در دوره‌های گذشته این بحث مطرح بود که آیا در استان‌های همدان، کردستان و کرمانشاه معادن سنگ آهن وجود دارد که بتوان با توجه به نزدیکی به کشورهای همسایه تولید و صادر کرد.

جهانگیری یادآور شد: امروز خبرها گویای وجود معادن خوبی است که کشف و استخراج می‌شود و به جایی رسیده که سرمایه‌گذار با این معادن موجود، کنستانتره و گندله آهن تولید کند و اقتصادی باشد.وی با اشاره به این که مهم این است نقطه ابتدایی اتفاق بیفتد که سنگ آهن در محل وجود دارد، تصریح کرد: بخش خصوصی فرصت طلایی را از دست ندهد، مجوز اکتشاف بگیرد و از کارخانه‌هایی که وجود دارد، سنگ آهن را خریده و تبدیل کند.معاون اول رئیس‌جمهور گفت: مواد معدنی در کشور وجود دارد و نباید مواد معدنی خام وارد کنیم و باید مواد در داخل کشور تولید شود تا مردم از ثمرات آن برخوردار شوند.

زلزله از دغدغه‌های کشور است

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین گفت: در حال حاضر تنها راه برون‌رفت از بحران کم‌آبی، توجه به طرح‌های آبیاری نوین و سیستم مدرن آبیاری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در کشور وضع آب به همین شکل بحرانی است و با توجه به وضع موجود باید کارهای اساسی انجام شود و اصلی‌ترین برنامه بهره‌برداری و اداره کشاورزی از آب محدود است.

این مقام ارشد دولتی خاطرنشان کرد: به همین منظور ده هزار میلیارد ریال اعتبار در سال‌جاری برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین و مدرن در نظر گرفته شده است و برای سال آینده نیز اعتبارات خوبی پیش‌بینی شده است. وی اظهار کرد: در طرح‌های آبیاری نوین 85 درصد تسهیلات به صورت تسهیلات بلاعوض از سوی دولت و بقیه که بخش کمی را شامل می‌شود از سوی کشاورز پرداخت می‌شود.

جهانگیری حادثه‌خیز بودن کشور ایران از جمله وقوع زلزله را یکی از دغدغه‌های مهم کشور عنوان کرد و گفت: با وقوع زلزله از خسارات ناشی از آن نگران می‌شوم که به همین منظور از سال‌های گذشته بنیاد مسکن کار بهسازی روستایی را در دستور کار قرار داده است و باعث خرسندی است که آقای تابش به دلیل آشنا بودن در این کار در فعالیت خود ماندگار شدند و می‌توانند برنامه‌ها را بهتر انجام دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور اضافه کرد: ضمانت، یکی از دغدغه‌های بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات به روستاییان بود که به همین منظور تاکنون دو میلیون و 800 هزار سند رسمی برای پذیرش در بانک‌ها برای روستاییان صادر شده که کار بسیار بزرگی است.

جهانگیری اظهار کرد: تاکنون از مجموع پنج میلیون و 200 هزارواحد مسکونی روستایی یک میلیون و 700 هزارواحد بهسازی شده است که با تخصیص بودجه این روند شتاب بیشتری پیدا خواهد کرد تا امنیت روستاییان فراهم شود. وی تصریح کرد: 30 هزار میلیارد ریال وام مسکن روستایی اختصاص یافته است که سالانه از سوی دولت به 200 هزارواحد مسکن روستایی تسهیلات ارائه خواهد شد.

تعرض به سرمایه‌گذاری خصوصی، ممنوع

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین گفت: هیچ‌کس حق تعرض به سرمایه‌گذاران بخش خصوصی را ندارد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح کارخانه بافت سان در شهرستان ملایر با بیان این‌که ایجاد امنیت برای سرمایه‌گذاران از اهداف دولت است، افزود: هیچ‌کس بدون حکم مراجع قضایی حق تعرض به اموال و سرمایه‌های بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران را ندارد.

وی ایجاد شرایط فرهنگی مناسب برای فعالیت بخش خصوصی را از دیگر نیازهای کشور دانست و اظهار کرد: آن زمان که پشت‌سر سرمایه‌گذار حرف می‌زدند تمام شده است زیرا سرمایه‌گذار، انسان شریفی است که سرمایه خود را در زمینه تولید و اشتغال به کار گرفته است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: موضوع رانت‌خواری و فساد به طور کل از این مقوله جدا بود و بخش خصوصی نیز همواره خواستار مقابله با چنین موضوعاتی است.

جهانگیری با اشاره به اعلام سیاست‌های اصل 44 گفت: دولت نباید در برخی بخش‌ها وارد شود بلکه بخش خصوصی باید وظیفه توسعه این بخش‌ها را برعهده بگیرد زیرا با ایجاد این روند تحول بزرگی در کشور ایجاد خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها