در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر مرتضی عزیزیان در گفتوگو با ایسنا افزود: نشستنهای طولانی مدت همراه با پر نکردن قوس کمر و نیز خمشدن ستون فقرات از ناحیه مهرههای سینهای موجب کاهش حجم فضای داخلی قفسه سینه و فشردگی احشایی مانند ریه میشود.
وی تاکید کرد: این طرز نشستن در طولانیمدت موجب تغییر حالت و جابهجایی عروق خون آورنده و خون برنده و نیز شریانهای دیگر به صورت جزیی یا حتی چشمگیر خواهد شد. وی توصیه کرد: افراد چنانچه در ناحیه قفسه سینه خود احساس درد میکنند و علائم بیماریهای قلبی را دارند باید در سریعترین زمان با مراجعه به پزشک از ابتلا نداشتن به بیماریهای قلبی اطمینان پیدا کنند. چنانچه بیماری قلبی تشخیص داده نشود و درد نیز همچنان ادامه یابد، باید توجه به دردهای کمر و قفسه سینه ناشی از نشستن نامناسب مورد توجه قرار گیرد.
همه فواید دارچین
دارچین فواید بسیاری دارد که از آن جمله میتوان به خواص آنتیاکسیدانی و ضدباکتریایی این ادویه اشاره کرد.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران به فواید بسیار دارچین اشاره میکنند:
کمک به حفظ سلامت قلب: چاشنیهایی مثل دارچین و زردچوبه، تاثیرات منفی غذاهای چرب را از بین میبرد. بررسیها نشان میدهد که پس از مصرف دارچین در وعدههای غذایی چرب، سطح چربی خون تا 30 درصد کاهش یافته است.
تنظیم قندخون: ادویهای مثل دارچین که به لحاظ ذخیره آنتیاکسیدانی غنی است خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
پیشگیری از دیابت: دارچین، روند خالی شدن معده از غذا را کاهش میدهد و در نتیجه مانع از بالا رفتن سریع قندخون میشود و همچنین تاثیر و حساسیت انسولین را نیز بهبود میبخشد.
بهبود عملکرد مغز: تحقیقات نشان میدهد حتی بو کردن دارچین میتواند فرآیندهای ادراکی را بهبود بخشد و به تقویت عملکرد ذهن کمک کند.
پیشگیری از پارکینسون: دارچین در بدن به مادهای به نام «بنزوات سدیم» تبدیل میشود که با ورود به مغز تاثیرات مثبتی همچون حفاظت از سلولهای عصبی، متعادلکردن انتقالدهندههای عصبی در مغز و بهبود فعالیتهای حرکتی را به همراه دارد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بررسی جامعهشناختی پویش ایران همدل در گفتوگو با عاصمه قاسمی، دکترای جامعهشناسی از دانشگاه ناتینگهام انگلستان
دکتر خجسته، استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد