پای اسفناج غذایی خوشمزه، متنوع و سرشار از آهن که فرانسوی است دارای طعم لذیذی می باشد ، به ویژه که همراه با پنیر باشد.
زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت
مواد لازم برای 7 نفر:
آرد 340 گرم
کره کمتر از یک پیمانه
آب ولرم: برای بستن
مواد میانی:
پیاز متوسط 2 عدد، پوست کنده و خرد شده
کره 5/2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی متوسط 1 عدد پوست کنده و به صورت مکعبی خرد شده
مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری
شیر خشک 3 قاشق مربا خوری
اسفناج 180 گرم
پنیر چدار 285 گرم
تخم مرغ 3 عدد
خامه دوبل (با درصد چربی بالاتر) 6 قاشق غذاخوری
آویشن یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی های مکعبی را درون آب نمک بجوشانید / پیازها را همراه با آویشن تفت دهید تا نرم شوند / اسفناج های خرد شده و سیب زمینی های پخته شده را به پیازها اضافه کنید / به مخلوط فوق، مابقی مواد میانی را اضافه کرده، خوب هم بزنید / نمک و فلفل را به مخلوط اضافه کنید / کره و آرد را با هم مخلوط کرده، خوب هم بزنید. کم کم، آب را به آن اضافه کنید تا خمیر حاصل شود / با وردنه خمیر را پهن کرده و نیمی از آن را درون ظرف پای، قرار دهید و مخلوط تهیه شده را روی آن بریزید و نیمه دیگر خمیر را روی مخلوط تا کنید و سر و ته خمیر را به هم بچسبانید / ظرف را درون فر با دمای 200 درجه ی سانتی گراد یا 400 درجه ی فارنهایت، به مدت چهل و پنج دقیقه تا یک ساعت حرارت دهید تا پای اسفناج طلایی رنگ شود / سپس از فر خارج کنید و برش بزنید و بهمراه ماست خامه ای و … سرو کنید...