رقابت کلیژسترز و شاراپووا در مرحله نیمه نهایی یو اس اوپن

جامجم آنلاین: کیم کلیژسترز تنیسور بلژیکی سید 4 جهان و ماریا شاراپووا تنیسور روس سید 2 جهان روز سهشنبه 6 سپتامبر در مرحله یک چهارم نهایی انفرادی بانوان گرانداسلم یو اس اوپن بر حریفان خود پیروز شده و به مرحله نیمه نهایی راه یافتند.
کد خبر: ۷۴۵۷۱

این دو باید در مرحله نیمه نهایی با یکدیگر روبهرو شوند.

به گزارش شبکه تلویزیونی کانال 2 فرانسه ، کیم کلیژسترز تنیسور بلژیکی سید 4 جهان در مرحله یک چهارم نهایی انفرادی بانوان گرانداسلم یو اس اوپن موفق شد ونوس ویلیامز تنیسور امریکایی سید 10 جهان را در 3 ست و با نتایج 4-6 ، 7-5 و 6-1 شکست دهد و به مرحله نیمه نهایی این گرانداسلم راه یابد.

ماریا شاراپووا تنیسور روس سید 2 جهان در این مرحله توانست نادیا پترووا هموطنش سید 9 جهان را در 3 ست و با نتایج 7-5 ، 4-6 و 6-4 شکست داده و به مرحله نیمه نهایی صعود کند.

کلیژسترز و شاراپووا باید در مرحله نیمه نهایی انفرادی بانوان گرانداسلم یو اس اوپن با یکدیگر روبهرو شوند. این دیدار را باید نبرد بزرگان نامید.

دوئل فرانسویها در یک چهارم نهایی تنیس انفرادی بانوان یواس اوپن
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها