آیت‌الله مکارم شیرازی همایش خطر ‌جریان‌های تکفیری:

علمای اسلام ریشه‌های جریان تکفیری را شناخته و خنثی کنند

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: علمای جهان اسلام باید ریشه‌های جریان تکفیری را بشناسند و آن ها را خنثی کنند و جوانان را از دست این آفت نجات دهند.
کد خبر: ۷۴۱۵۱۵
علمای اسلام ریشه‌های جریان تکفیری را شناخته و خنثی کنند

آیت‌الله ناصر مکارم‌شیرازی که امروز یکشنبه در افتتاحیه همایش خطر جریان‌های تکفیری سخن می‌گفت، اظهار کرد: امروز را یکی از بهترین روزهای عمر خود می‌دانم که کنار بسیاری از علمای اسلام گرد هم آمده‌ایم تا راه‌حلی برای آفت تکفیر که هم ضربه به عالم اسلام و هم به عالم بشریت می‌زند، پیدا کنیم.

مرجع تقلید شیعیان افزود: وظیفه ما این است که ریشه‌های این عقیده خطرناک را بررسی کنیم و آن را بشناسیم و کوشش کنیم تا آن‌ها را بخشکانیم زیرا تا چه‌زمانی می‌توانیم شاهد ریختن خون مسلمین و غارت اموال آن‌ها باشیم.

وی تصریح کرد: اسلام دین محبت است و حتی نسبت به غیرمسلمانان نیز دستور محبت دارد، باید ریشه‌های این جریان خطرناک را بخشکانیم و جوانان را از دست آن‌ها نجات دهیم. مبارزه نظامی با جریان‌های تکفیری لازم است و در ضمن آن باید ریشه‌های آن خشکانده شود.

آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: باقی سخنان خود را به‌زبان عربی که زبان جهان اسلام است بیان می‌کنم، چراکه اکثر علما با این زبان آشنا هستند و همچنین پاره‌ای از مسائل علمی وجود دارد که ترجمه آن برای مترجمان دشوار است.(تسنیم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها