به گزارش میراث آریا، معاون میراث فرهنگی کشور که در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حضور داشت، گفت: برخی آثار منحصربهفرد موزه رضا عباسی که گنجینهای نفیس و ارزشمند است در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.
محمدحسن طالبیان با اشاره به اینکه نمایشگاه خوشنویسی به مناسبت هفته کتابخوانی برپا شده است، تصریح کرد: هدف از برگزاری چنین نمایشگاهی آشنایی عموم مردم و علاقهمندان با فرهنگ غنی ایران و هنرمندان خالق این آثار است.
او یادآور شد: آثاری از استاد ارسنجانی، استاد درویش، برخی آثار منسوب به میرعماد و آثاری از دیگر استادان این هنر در نمایشگاه خوشنویسی از قرون اولیه اسلامی تا قرن 14 به نمایش گذاشته شده است.
در نمایشگاه خوشنویسی در ایران از قرون اولیه اسلام تا قرن 14، حدود 90 اثر نفیس از هنرمندان این رشته در معرض دید عموم قرار گرفته است، علاقهمندان میتوانند برای بازدید از این نمایشگاه که به مدت یک ماه دایر خواهد بود به موزه رضا عباسی، واقع در خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان مراجعه کنند.
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد