به گزارش جام جم ورزشی ، بعد از اینکه روز گذشته ارسلان جمشیدی در انتخابات بسکتبال ثبت نام کرد ، امیر ایلیاوی دومین نفر از کاندیداهایی است که برای احراز پست ریاست فدراسیون بسکتبال وارد صحنه انتخابات شده است.
ایلیاوی از بسکتبالیست های مطرح تیم ملی در دهه 50 تا اواسط سال های 60 است.آوازه وی در بسکتبال به قهرمانی های او با تیم هما بازمی گردد همین طور درخشش در تیم ملی بسکتبال به عنوان کاپیتان و انجام دادن بازی های درخور توجه در بازی های آسیایی 1974 تهران.
وی تحصیلات عالی خود را در آمریکا به پایان رساند و همزمان در این کشور بسکتبال خود را دنبال کرد.
ایلیاوی پس از بازگشت به ایران فعالیت های بسکتبال خود را ادامه داد تا این که در سال های آغازین دهه هفتاد در پست های نایب رییس و سپس مدیر تیم های ملی بسکتبال فعالیت کرد.
امیر ایلیاوی به مدت 13 سال مجری و کارشناس بسکتبال رادیو ورزش بود که صدای وی برای اهالی بسکتبال خاطره انگیز شد.
حجتالاسلام سید حمید روحانی در گفتوگوی تفصیلی با «جامپلاس»:
در گزارشی پشت پرده شبکه جاسوسی و تخریب نیروهای حامی در منطقه را بررسی کردهایم
گفتوگو با محمد فیلی:
به بهانه بحث درباره بودجه تولید مجموعههای فاخر تاریخی-مذهبی
یک پژوهشگر دوران دفاع مقدس در گفتگو با جامجم آنلاین عنوان کرد:
گفتوگوی «جامجم» با فرزاد موتمن، نویسنده و کارگردان از روزهای دفاعمقدس
پروفسور زوران میلوشویچ، استاددانشگاه صربستان در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با محمد حاتمی، کارگردان و بازیگر نمایش «شبیه خون»