تاثیر اندک بودجه رفاهی 90 هزار میلیارد تومانی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: با وجود آن‌که دولت سالانه برای اجرای سیاست‌های رفاهی 80 تا 90 هزار میلیارد تومان هزینه می‌کند اما متاسفانه اثربخشی آن تاکنون بسیار اندک بوده است.
کد خبر: ۷۳۷۴۲۲

به گزارش ایرنا، علی ربیعی دیروز در نشست شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی در محل این وزارتخانه، ادامه داد: با وجود تخصیص منابع هنگفت از سوی دولت، هم‌اکنون نه فقط حدود 9 میلیون نفر بی‌سواد و بیش از 150 هزار کودک از تحصیل بازمانده در کشور داریم، بلکه بخشی از جمعیت کشور نیز دچار مشکل فقر غذایی و بهداشتی هستند.

وی اظهار کرد: هم‌اکنون دولت بیش از 20 هزار میلیارد تومان به دو صندوق بازنشستگی کمک می‌کند.

ربیعی گفت: در شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی می‌توان سیاست‌های رفاهی را یکپارچه کرد که پیرو نقش آن سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و قانونگذاران سیاستگذار را برای این شورا قائل شد.وی با بیان آن‌که خروجی‌های این شورا می‌تواند در تدوین برنامه ششم توسعه نقش مهمی ایفا کند، اظهار کرد: طی سه سال فعالیت، می‌توان سیاست‌های رفاهی را یکپارچه و به عنوان سند رفاهی از سوی دولت تنظیم کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید بانک اطلاعات جامع شناسایی خانوارها را تشکیل دهیم به طوری که اگر بتوانیم نیازمندان را بدرستی شناسایی و برنامه‌ریزی کنیم، می‌توان دست دولت را برای اتخاذ سیاست‌های رفاهی باز کرد.

وی تاکید کرد: هر قدر بتوانیم 90 هزار میلیارد تومان بودجه رفاهی این بخش را بیشتر ساماندهی کنیم یعنی به نظام برنامه‌ریزی کمک بیشتری کرده‌ایم.

وزیر تعاون راه‌اندازی دبیرخانه شورای عالی رفاه را فرصتی مغتنم برشمرد و گفت: با تشکیل این شورا قدرت برنامه‌ریزی و توفیق در سیاست‌های رفاهی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: شورای عالی رفاه، بانک اطلاعات را از طریق بانک‌های اطلاعاتی دیگر نهادها، تشکیل خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها