مهمانان آسمانی تالاب انزلی از راه می‌رسند

با سرد شدن هوا، مسافران رنگین بال و خوش آوای سرزمین‌های برفگیر شمالی در حال سفر به تالاب‌های ایران از جمله تالاب انزلی هستند.
کد خبر: ۷۳۶۵۱۷

خوتکاهای پرسفید، پیشقراولان پرندگان مهاجر به تالاب انزلی هستند و پس از آنها، مرغابی‌ها، اردک سرسبز، سرسیاه و سرحنایی، چنگرها، فیلوش، آنقوت، تنجه، گیلار، غازهای خاکستری و پیشانی سفید، پلیکان و فلامینگو با جنجال و غوغا و سرانجام قوهای گنگ و فریادکش باوقار و زیبایی هر چه تمام‌تر از راه می‌رسند تا بر خوان پربرکت این تالاب بنشینند.

به گزارش ایرنا ، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان انزلی در این باره گفت: تالاب انزلی پارسال به لحاظ تعداد شاهد بیشترین حضور پرندگان مهاجر در گیلان بود، ولی از لحاظ گونه، پارک ملی خشکی ـ دریایی بوجاق گونه‌های بیشتری از پرندگان را در خود جای داد.

اکبر میغی افزود: نخستین پرندگان زمستان گذران که امسال وارد تالاب شدند، خوتکاهای پر سفید هستند که زیستگاه‌های جوجه‌آوری خود در سیبری و شمال دریای خزر را ترک کرده و به تالاب بین‌المللی انزلی آمده‌اند. به گفته وی، بخش جنوبی تالاب انزلی (سلکه) به دلیل کم آبی امسال هنوز شرایط مناسب برای زمستان گذرانی پرندگان مهاجر را ندارد.

این مسئول یادآور شد: پارسال 216 هزار پرنده از 16 تیره و 79 گونه در سرشماری نیمه زمستانه پرندگان مهاجر در 33 سایت تالابی گیلان سرشماری شد که تالاب انزلی با 125هزار قطعه پرنده، بیشترین تعداد پرندگان را در بین زیستگاه‌های تالابی استان داشت.‌

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها