معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران درباره زیاده روی در مصرف فلافل هشدار داد و گفت: نباید در استفاده از روغنهای مانده، نمک و افزودنیهای شیمیایی زیاد روی کرد.
کد خبر: ۷۳۵۴۹۴
هشدار درباره مصرف زیاد فلافل

جام جم سرا به نقل از واحد مرکزی خبر: محسن اعرابی پایین بودن قیمت فلافل، استفاده از انواع ادویه و ترشی در این نوع غذای جنوبی سریع پخت که با خمیر نخود تهیه می‌شود را چالشی برای سلامت دانست.
وی با بیان اینکه مصرف این غذای فست فودی کمتر از یکسال اخیر در مراکز متعدد پخت فلافل شهرهای مازندران بسیار زیاد شده به مردم توصیه کرد با آگاهی از مضرات آن در استفاده از روغنهای مانده به نمک فراوان و افزودنیهای شیمیایی و مواد بی‌کیفیت زیاد روی نکنند.
اعرابی اضافه وزن، تغییر حالت خلق و خوی روحی و روانی، افسردگی، پیش فعالی ابتلا به انواع بیماریهای قلبی عروقی، فشار خون، ‌ابتلا به سرطان و دیابت را از دیگر اثرات مصرف غذاهای فست فودی بر شمرد.
او با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته در مازندران واحد فروش فلافل نبوده اما اکنون صد‌ها واحد در شهر‌ها ایجاد شده و تنها در قائم شهر ۴۰ واحد فعالیت می‌کند، نظارت ویژه بهداشت به این مراکز را خواستار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها