جوانان موفق ایرانی به روایت فرزندان آفتاب

مجموعه انیمیشنی «فرزندان آفتاب» در 52 قسمت به تهیه‌کنندگی مرکز پویانمایی صبا تولید شد.
کد خبر: ۷۳۳۷۵۹

به گزارش روابط عمومی مرکز صبا، سری جدید مجموعه فرزندان آفتاب به موضوعاتی مانند دفاع مقدس و موفقیت‌های علمی دانشجویی پس از انقلاب مثل جشنواره‌های خوارزمی و مسابقات رباتیک و غیره می‌پردازد و زندگی شخصیت‌های موفق را در قالب انیمیشن روایت می‌کند.

علی نوری اسکویی، مجری و مدیر هنری مجموعه انیمیشنی «فرزندان آفتاب» در این باره گفت: 26 قسمت اول این مجموعه از شبکه‌های پویا و شبکه دو سیما به نمایش درآمد. با این‌که سری نخست مجموعه فرزندان آفتاب به حوادث انقلاب اختصاص داشت و فاصله سنی مخاطب کودک و نوجوان امروز از این فضا، کار گروه نویسندگان و تولید را در طراحی روند داستان و ایجاد باورپذیری برای مخاطب کمی سخت می‌کرد، اما خوشبختانه توانست مخاطبان خوبی پیدا کند.

وی درباره واقعی بودن داستان‌های این مجموعه گفت: بسیاری از داستان‌های سریال از میان وقایع تاریخی مستند و واقعی انتخاب شده است، هرچند به فراخور فضای داستان سعی شده در دل قصه شکل مناسب‌تری به آنها داده شود، برخی از وقایع دیگر نیز خاطرات و نقل قول‌های شفاهی است که هنگام تحقیق و پژوهش از طریق مردم کسب شده‌، هر چند که اسامی شخصیت‌ها در داستان واقعی نیست.

پیش از این نیز فصل اول مجموعه انیمیشنی فرزندان آفتاب به تهیه‌کنندگی مرکز پویانمایی صبا تولید و در دهه فجر از شبکه پویا پخش شد، 52 قسمت از آن ساخته شده و 52 قسمت دیگر از آن هم در دست تولید است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها