تلویزیون المستقبل لبنان با بیان اینکه گشتیهای ارتش لبنان در همه مناطق طرابلس به چشم میخورند، تاکید کرد نیروهای ارتش قصد ورود به منطقه التبانه را داشتند که با آتش سنگین افراد مسلح روبهرو شدند.
تلویزیون الجدید نیز با بیان اینکه بالگردهای ارتش لبنان صبح یکشنبه بر فراز مناطق درگیری به پرواز در آمدند، به نقل از ارتش لبنان اعلام کرد یگانی از نیروهای نظامی به گروهی از افراد مسلح که در «مدرسه السلام» منطقه «حنین» مستقر شده بودند حمله ور شده و علاوه بر زخمی کردن شماری از آنها، چند نفر دیگر را دستگیر کرد.
تلویزیون المیادین لبنان نیز صبح دیروز در خبری فوری از کشف و خنثیسازی دو خودروی بمبگذاری شده در اطراف مدرسه السلام شهر طرابلس خبر داد. ساعتی بعد تلویزیون لبنان از کشف و خنثیسازی سومین خودروی بمبگذاری شده در شمال لبنان گزار ش داد. فرماندهی ارتش لبنان با صدور بیانیهای دیروز اعلام کرد پنج نفر از نظامیان و سربازان لبنانی در نبرد با تروریستها در شهر طرابلس و مناطق اطراف آن به شهادت رسیدند. روز جمعه نیز هشت نفر از نیروهای ارتش لبنان طی درگیری با تروریستها در بازار طرابلس کشته شدند.
سیدحسن نصرالله دبیرکل حزبالله لبنان در سخنانی به مناسبت اولین شب محرم ضمن تاکید بر اجرای مراسم ماه محرم با وجود همه تهدیدات، حوادث طرابلس را در جهت تحولات منطقه دانست و گفت : کسانی که فکر می کنند با جنگ روانی و تهدیدات، مراسم عاشورایی لغو می شود، بدانند که این تهدیدها ما را نمیترساند و میان ما و حسین(ع) جدایی نمیافتد، در سال گذشته باوجود تهدیدات زیاد حضور مردم بیشتر از سالهای گذشته بود. دبیرکل حزبالله لبنان در ادامه به موضوعات امنیتی لبنان پرداخت و افزود: در سال گذشته نوعی از تهدیدات وجود داشت و امسال نیز نوعی دیگر از تهدیدات وجود دارد. نمی توان به مردم حقیقت را نگفت، زیرا خدعه محسوب می شود. اوضاع امنیتی در لبنان از بسیاری از کشورهای منطقه بهتر است.
درگیری نیروهای ارتش لبنان و تروریستها درحالی استمرار دارد که گفته می شود ابوبکر البغدادی رهبر گروه تروریستی داعش با ارسال نامهای به سرکردههای این گروه خواستار عقبنشینی از لبنان و کوبانی شده است. به گزارش فارس و به نقل از روزنامه الرای الیوم، سرکرده داعش خواستار عقب نشینی نیروهای تابعهاش از «بقاع»، «عرسال» و «کوبانی» شده است. به گزارش این روزنامه، سرکرده گروهک داعش از برملا شدن شمار تروریستهای این گروهک و میزان گسترش آنها در لبنان بسیار ناراحت است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم