خاتمی: اعدام آیت‌الله نمر عواقب بسیار سختی دارد

امام جمعه موقت تهران، صدور حکم اعدام شیخ نمر، روحانی عربستانی را محکوم کرد و خطاب به مقامات عربستانی گفت: اعدام این روحانی عواقب بسیار سخت و هزینه بسیار سنگین برای شما در پی خواهد داشت.
کد خبر: ۷۲۸۴۶۶

به گزارش واحد مرکزی خبر، سید احمد خاتمی در خطبه‌های نمازجمعه تهران افزود: حکم اعدام برای شیخ نمر به دلیل حمایت از ولایت فقیه، پشتیبانی از انقلابیون بحرین و تاکید بر حق حیات شیعیان در عربستان صادر شده است. وی گفت: این حکم ظالمانه و جائرانه در حالی صادر شده است که مقامات حقوق بشری که از حکم اعدام ، آدم‌کش‌ها در ایران انتقاد می‌کنند و آن را ضد‌حقوق‌بشر می‌دانند اما در برابر این حکم سکوت کرده‌اند؛ این حقوق بشر آمریکایی است.

خطیب نماز جمعه تهران همچنین به اظهارات سخیف و نادرست وزیر امورخارجه عربستان مبنی بر این که ایران بخشی از مشکل است و نه راه حل اشاره کرد و با عجیب خواندن این گفته تصریح کرد: کیست که نداند گروهک داعش از دلارهای نفتی شما ایجاد شد و هر تروری در جهان اسلام صورت می‌گیرد و مسلمانان به خاک و خون کشیده می‌شوند از خزانه قارونی شماست. وی خطاب به مقامات عربستانی گفت: شما نه فقط بخشی از مشکل که تمام مشکل هستید، البته عصبانیت شما را ما کاملا درک می‌کنیم. خطیب نماز جمعه تهران افزود: شما میلیاردها دلار خرج کردید که دولت سوریه را سرکوب کنید اما ناکام ماندید، میلیون‌ها دلار هم در عراق هزینه کردید که به کامتان برسید اما نرسیدید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها