بدن شما چگونه نیازهایش را اعلام می‌کند؟

۸ علامت خطر: چربی بدنت کم شده ارباب!

آنچه برای سلامتتان مفید است

فهرستی از روغن‌های بی‌ضرر برای آشپزی

بسیاری از افراد، زمانی که نامی از چربی به میان می‌آید، چاقی و اضافه وزن را به یاد می‌آورند و اگر به سلامتی خود اهمیت بدهند معمولا از مصرف روغن امتناع می‌کنند، اما محققان مصرف برخی از روغن‌ها را برای سلامتی مفید می‌دانند.
کد خبر: ۷۲۶۳۳۰
فهرستی از روغن‌های بی‌ضرر برای آشپزی

جام جم سرا به نقل از ایسنا: مطالعات جدید محققان آمریکایی نشان داده است استفاده از برخی روغن‌ها در رژیم غذایی اثرات مفیدی برای سلامتی دارد. این روغن‌ها برای سلامت قلب، چشم، رشد مغز مفید و حتی موثر در خلق و خوی افراد هستند.

بعضی از این روغن‌ها به ترتیب زیر است:

- اسیدهای چرب امگا 3 که در رشد مغز، چشم، سلامت قلب و کاهش زوال عقلی و افسردگی موثرند.
- روغن هسته درخت کاج
؛ این روغن که حاوی اسید Pinolenic است از نوعی درخت کاج کره‌ای خاص بدست می‌آید و در کاهش اشتها و احساس سیری موثر است.
- روغن تخم کتان که این روغن منبع خوبی از اسیدهای چرب امگا 3 و همچنین اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 9 است که می‌تواند به سلامت قلب کمک کند و در کاهش التهاب موثر است.
- روغن شاهدانه؛ این روغن حاوی نسبتی متعادل از امگا 6 و امگا ،3 اسیدهای چرب ضروری و نیز حاوی ویتامین E است.
- روغن ماهی که در سلامتی قلب و عروق و اعصاب موثر است.
- روغن کانولا هم در کاهش قند خون بیماران دیابتی مفید است.
- روغن نارگیل که برای سلامتی پوست و دهان و دندان موثر است.
- روغن سویا؛ این روغن گیاهی مقدار کمی اسیدهای چرب اشباع شده دارد و عاری از کلسترول است. با وجود این تمام چربی‌های ضروری را دارد. بنابراین احتمال بروز خطرات قلبی را کاهش داده و انعطاف رگ‌های خونی را افزایش می‌دهد. روغن سویا به دلیل نداشتن کلسترول به همه افراد بویژه افراد چاق، سالخورده و با فشارخون بالا توصیه می‌شود. این روغن به میزان زیادی اسید چرب امگا3 دارد و منبع خوبی برای ویتامین E به شمار می‌رود.
این مطالعه در مجله Food Technology منتشر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
ئ
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
۰
۰
در مورد روغن سرخ كردنی نباتی و آفتابگردون هم مطالبی بذارید

نیازمندی ها