قلعه‌نویی به فکر فرار، درخشان در اندیشه ثبات

هفته یازدهم لیگ برتر در کنار همه هیجان‌های معمول برای سرخابی‌ها حساسیت دوچندانی دارد؛ جایی که تیم امیر قلعه‌نویی پس از سه شکست پیاپی، نیاز حیاتی به پیروزی برابر ملوان و فرار از شرایط بحرانی دارد و برد در اصفهان مقابل سپاهان رقیب سنتی سال‌های اخیر سرخ‌ها، یعنی ثبات ‌هر چه بیشتر و البته دوچندان شدن حمایت تماشاگران پرسپولیس از حمید درخشان.
کد خبر: ۷۲۳۶۶۸

نه آبی‌هایی که به قول خودشان تیمشان سه تا، سه تا گل می‌زد و در هفت هفته 18 امتیاز اندوخته بود و نه سرخ‌هایی که با علی دایی مرد محبوبشان که نایب قهرمان فصل گذشته بودند تصور چنین روزهایی را داشتند که علی دایی برکنار شود و چماق انتخاب آلترناتیوی محبوب به نام فرهاد مجیدی(هر چند مجیدی این موضوع را در مصاحبه‌های خود تکذیب کرده است) پس از سه شکست پیاپی برای امیر قلعه‌نویی بلند شود. اما به هر ترتیب این شرایط پیش آمده و هرچند سه هفته از برکناری علی دایی گذشته است، اما حمید درخشان جانشین دایی که در این هفته در سه دیدار خانگی 7 امتیاز کسب کرده است انگیزه بسیار بالایی برای کسب سه امتیاز خارج از خانه مقابل سپاهان مدعی دارد؛ هدفی که چنانچه درخشان به آن دست یابد به‌طور قطع وارد مرحله تثبیت خواهد شد وگرنه نگرانی‌های او بابت عدم جلب حمایت سکوها همچنان پابرجا خواهد ماند. اما همه این بازی پرسپولیس و درخشان نیستند، در سوی مقابل سپاهان هم با هواداران متعصب، بازیکنان تراز اول و حسین فرکی، مربی کارکشته خود برای رسیدن به رتبه دوم جدول خیز برداشته و بسیار امیدوار است با شکست دادن تیم جوان پرسپولیس و توقف احتمالی فولاد و استقلال به این مهم دست یابد.

اما استقلال در شرایطی از ملوان انتهای جدولی پذیرایی می‌کند که در هفته گذشته امیر قلعه‌نویی حسابی از شرایط شکل گرفته پیرامون باشگاه شاکی شد. جایی که زمزمه‌های برخی مذاکرات با فرهاد مجیدی از سوی هیات مدیره به گوش سرمربی آبی‌ها رسید و هر چند مجیدی در فضای مجازی حمایت خود از قلعه‌نویی را اعلام کرد و گفت در دیدار مقابل ملوان با هدف حمایت از استقلال در بین تماشاگران حاضر خواهد شد، با این حال قلعه‌نویی بخوبی می‌داند چنانچه ملوان را شکست ندهد حتی اگر به سرنوشت دایی گرفتار نشود هیات مدیره عرصه را بیشتر از قبل بر او تنگ‌تر خواهد کرد آن هم در شرایطی که در چهار هفته باقیمانده تا نیم فصل باید با تیم‌های پدیده، صبا، تراکتورسازی و پرسپولیس دیدار کند چهار حریفی که به مراتب پرقدرت‌تر از ملوان هستند.

برنامه هفته یازدهم

پنجشنبه ـ دهم مهر:

گسترش فولاد ـ پدیده(15 و 45 دقیقه)، نفت تهران ـ ذوب‌آهن(17 و10 دقیقه)، استقلال خوزستان ـ راه‌آهن (17 و 20 دقیقه)، استقلال تهران ـ ملوان(18 و 30 دقیقه)

جمعه ـ یازدهم مهر:

سایپا ـ تراکتورسازی(16)، پیکان ـ صبای قم(17 و 10 دقیقه)، نفت مسجدسلیمان ـ فولاد(17 و 20 دقیقه)، سپاهان ـ پرسپولیس(18 و 30 دقیقه)

محرومان هفته: پیام صادقیان(پرسپولیس ـ انضباطی)، آندرانیک تیموریان(استقلال ـ انضباطی)، بابک حاتمی(سایپا)، حامد شیری(سایپا)، مهدی رجب‌زاده(ذوب‌آهن)، مجید حیدری(استقلال خوزستان)، حبیب گردانی(تراکتورسازی)، محمود تیغ‌نورد(نفت مسجدسلیمان)، ایوب کلانتری(صبای قم).

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها