هند، میزبان اولین گوشی‌های ارزان گوگل شد

چندی پیش گوگل در کنفرانس سالانه Google I‌/‌O خبر داد پروژه‌ای موسوم به اندروید وان را برای عرضه گوشی‌های ارزان‌قیمت مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید در بازارهای جدید آغاز کرده است.
کد خبر: ۷۲۲۱۷۴

حالا اولین سری گوشی‌های اندروید وان در هند معرفی شد تا کاربران با کمترین هزینه ممکن بتوانند از گوشی‌های اندرویدی استفاده کنند. همان طور که گوگل قبلا نیز اعلام کرده بود، سه گوشی رونمایی شده به شرکت‌های Karbonn، Micromax و Spice تعلق دارد که هیچ یک در صنعت موبایل‌سازی دنیا شناخته‌شده و تاثیرگذار نیست.

گوگل تصمیم گرفته ارزان بودن را فدای مشخصات فنی عالی کند، به همین دلیل این شرکت‌ها برای ساخت گوشی‌های اندرویدی خود به ویژگی‌هایی مانند پردازنده چهارهسته‌ای 3‌/‌1 مگاهرتز، یک گیگابایت رم در کنار چهار گیکابایت فضای داخلی، درگاه کارت حافظه میکرو اس‌دی، دوربین پنج مگاپیکسلی اصلی و دوربین دو مگاپیکسلی جلو اکتفا کرده‌اند. اولین گوشی‌ پروژه اندروید وان با صفحه نمایش 5‌/‌4 اینچی به باتری ۱۷۰۰ میلی‌آمپر ساعت، بلوتوث، وای ـ ‌فای، جی.‌پی‌.اس و رادیو FM مجهز شده است. اندروید استفاده شده در این دستگاه‌ها نیز نسخه کیت‌کت است. این گوشی‌های دو سیمکارته با قیمتی معادل ۱۰۵ دلار در هند عرضه خواهد شد و کشورهای اندونزی، فیلیپین، پاکستان، سریلانکا، بنگلادش و نپال میزبان‌های بعدی اندروید وان هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها