بازپرداخت تسهیلات اعطایی نظام بانکی بیمه می شود

گروه اقتصاد: نهاد بیمه اعتباری برای اولین بار برای تضمین بازپرداخت تسهیلات اعطایی نظام بانکی در بخشهای مختلف تشکیل می شود.
کد خبر: ۷۱۹۱۹

حمید پورمحمدی ، معاون امور بانکی بیمه ای و شرکت های دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در گفتگو با ایسنا، به مصوبات اخیر دولت اشاره کرد و گفت: بحث چگونگی پرداخت بدهی دولت به نظام بانکی کشور در دولت به تصویب رسید و آیین نامه آن در دستور کار قرار گرفت.
وی با اشاره به پروژه ای که میزان بدهی دولت به بانک مرکزی و سایر بانکها را هر ساله مشخص می کند، خاطر نشان کرد: سازمان حسابرسی این اطلاعات را سندرسی می کند که بر این اساس ، میزانی که باید هر ساله در بودجه درج شود، مشخص شد.
پورمحمدی افزود: با این شیوه چگونگی بازپرداخت بدهی دولت در قالب لوایح سالانه بودجه سنواتی روشن شد. به گفته او، بحث بیمه تسهیلات نیز اخیرا در دستور کار دولت قرار گرفته و برخی کمیته های لازم نیز در این خصوص در وزارت امور اقتصادی و دارایی تشکیل شده است.
وی گفت: چون 95 درصد نظام بانکی کشور هنوز دولتی است ، شاید بیمه سپرده ها موضوعیتی نداشته باشد ، اما چگونگی اعطای تسهیلات به بخش خصوصی و دریافت سپرده ها در دستور کار دولت است. بنابر این بیمه این تسهیلات و سپرده نیز جزو دستور کار دولت است.
وی ادامه داد: از آنجا که نظام بیمه ای کشور اعلام کرده که توان بیمه کردن سپرده و تسهیلات بانکها را ندارد، به دنبال تشکیل نهاد بیمه اعتباری هستیم تا بتواند این خلائ و مشکل را حل کند. معاون امور بانکی ، بیمه ای و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی از تشکیل موسسه رتبه بندی مشتریان بانکها و بیمه ها به منظور نهادسازی اقتصادی کشور خبر داد و گفت: موسسه نهاد بیمه اعتباری دومین نهادی است که بازپرداخت تسهیلات اعطایی را تضمین می کند. در این حالت بانکها به جای این که به دنبال وثایق و هزینه های سنگین از مشتریان باشند، اعتبار این نهاد را می پذیرند.وی افزود: این نهاد وثایق را از مشتریان رتبه بندی شده بر اساس اعتبار آنها دریافت و بازپرداخت تسهیلات آنها را تضمین می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها