به گزارش ایسنا، البته یکی از ایرادهای استفاده از این ظرفها، آلودگی محیطزیست به دلیل قابل بازیافت نبودن این ظرفهاست.
استفاده از این ظرفها میتواند در سلامت فرد اثر زیادی داشته باشد. استفاده از ظرفهای یکبار مصرف نامناسب، عارضههای بسیاری به همراه خواهد داشت.
ظرفهای یکبار مصرف انواع زیادی دارند که برای هر نوع غذا یا نوشیدنی باید از ظرفی که برای آن نوع ماده غذایی ساخته شده استفاده کرد.
مصرفکنندگان ظرفهای یکبار مصرف باید به نشانهای اختصاری که کف ظرف نقش بسته، توجه کنند. مانند PP یا PS که نشاندهنده جنس ظرف و در نهایت بیانگر نوع مصرف و کاربرد آن ظرف است.
لذا نیاز است مصرفکنندگان با علائمی که در کف ظروف یکبار مصرف حک شدهاند، آشنایی داشته باشند، یکی از این علائم PP یا ظروف پلیپروپیلن است که برای جابهجایی فرآوردههای غذایی داغ از قبیل آش و حلیم با دمای بالاتر از 70 درجه سانتیگراد استفاده میشود. همچنین برای بستهبندی فرآوردههای لبنی مانند ماست، خامه و پنیر نیز استفاده میشود.
اما ظروف با علائم PS یا ظروف پلیاستایرن تنها برای فرآوردههای غذایی در دمای عادی و کمتر از 70 درجه سانتیگراد توصیه میشوند و نمیتوان از آن برای نوشیدنیهای داغ مانند چای، شیر و قهوه، فرآوردههای غذایی با دمای بالا و فرآوردههای خوراکی چرب مانند کره و مارگارین استفاده کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان غذا و دارو در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی در گفتوگو با «جامجم» تاکید کرد