کریس رونالدو و پسرش در راه مدرسه+عکس

جام جم ورزشی: کریستیانو رونالدو همراه فرزندش به مدرسه رفت و گفت که خانواده برای او از هر چیزی مهم‌تر است.
کد خبر: ۷۱۵۱۱۸
کریس رونالدو و پسرش در راه مدرسه+عکس

کریستیانو رونالدو فرزندش را در روز اول مدرسه تنها نگذاشت و همراه با پسرش به مدرسه رفت تا فرزند یکی از بهترین فوتبالیست‌های حال حاضر جهان احساس غربت نکند.

کریستیانو رونالدو که همیشه علاقه زیاد خود به خانواده‌اش را پنهان نکرده است، روز گذشته تمریناتش را خیلی زود تعطیل کرد تا همراه فرزندش به مدرسه برود. رونالدو که هنوز هویت مادر فرزندش را مشخص نکرده، دست فرزند چهار ساله‌اش را گرفت و به مدرسه برد.

رونالدو درباره اولویت‌های زندگی شخصی‌اش گفت: همیشه گفته‌ام که خانواده از هر چیزی برای من مهم‌تر است و در راس آن فرزندم قرار دارد که برای من بسیار مهم است. فرزندم هنوز کوچک است. نمی‌دانم در آینده چه کاره خواهد شد. دوست دارم تا او مثل خودم فوتبالیست شود ولی هر تصمیمی که بگیرد از او حمایت خواهم کرد.(ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها