جام جم آنلاین:خبرگزاری فرانسه از وقوع زلزله ای قوی در توکیو پایتخت ژاپن خبر داد که در اثر ان تا کنون بین 10 تا 18 نفر زخمی شده اند.
همچنین تلویزیون دولتی ژاپن نیز گزارش داد زمین لرزه ای به قدرت 6 درجه در مقیاس ریشتر عصر روز شنبه توکیو و مناطق اطراف آن را بشدت تکان داد.
کد خبر: ۷۰۷۹۱
به گزارش سازمان هواشناسی ژاپن، کانون این زلزله در شمال استان"چیبا" در شرق ژاپن بوده است. دقایق و ساعاتی پس از این زمین لرزه ، توکیو و استانهای اطراف آن شاهد چندین زلزله دیگر بودند.
این در حالی است که خبرگزاری رویتر شدت این زمین لرزه را /درجه در مقیاس ریشتر اعلام کرده است.
زلزله همچنین سبب بستهشدن موقت باندهای پرواز در فرودگاه ناریتا در استان چیبا و نیز حرکت قطارها و مترو در شهر توکیو در مناطق اطراف آن شد.
فرودگاه بینالمللی ناریتا که در فاصله حدودی کیلومتری توکیو پایتخت ژاپن قرار دارد، محل پرواز حدود میلیون مسافر در سال است.
به گزارش سازمان هواشناسی ژاپن، مرکز وقوع زلزله شدید امروز در منطقه کانتو در شرق ژاپن بوده است.
سازمان هواشناسی ژاپن اعلام کرده است که احتمال وقوع "سونامی" ، براثراین زمین لرزه وجود ندارد.
زلزله همچنین چند استان دیگر ژاپن را نیز لرزاند.