«هیون جون شین» از محققان این تحقیق گفت: چون ارتباط مصرف رشته و سندرم متابولیک در کشورهای آسیایی به طور گسترده مورد بررسی قرار نگرفته بود، تصمیم گرفتم در این مورد بیشتر تحقیق کنم.
محققان کره جنوبی تاثیرات مصرف رشته فرنگی بر سلامت انسان را با استفاده از مصرف سرانه رشته کشورها مورد بررسی قرار دادند. در سالهای اخیر مشکلات سلامت افراد از جمله بیماریهای قلبی و اضافه وزن در نواحی پرمصرف افزایش یافته است.
در پایان محققان دریافتند خوردن رشته دوبار یا بیش از آن در هفته با سندرم قلبی مرتبط است و خوردن بیش از اندازه آن موجب ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و سکته مغزی میشود که این موارد در زنان شایعتر است.
دلیل شایع بودن این بیماریها در زنان به دلیل مصرف رشته، ناشی از تفاوت بیولوژیکی زنان نسبت به مردان است. در رشته، میزان قابل توجهی «بیسفنول BPA» وجود دارد که موجب اختلال در هورمون استروژن میشود.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد