رئیس جمهور: در مقابل تخریب‌کنندگان هم باید از بهترین واژه‌ها استفاده کرد

رئیس‌جمهور در پاسخ به واکنش‌های فراوان به اظهارات چند روز قبلش که برخی منتقدان را بزدل خوانده بود، گفت: مخاطب من در جمله و کلمه‌ای که در وزارت امور خارجه بیان کردم، نقطه مقابل «شیردل» بود، نه منتقدان و مخالفان بلکه کسانی بودند که صرفا به دنبال تخریب و کارشکنی هستند و مدتی است از اتاق فکر به اتاق عملیاتی وارد شده‌اند و بدانند که در برابر تخریب‌گران سکوت نمی‌کنیم.
کد خبر: ۷۰۵۳۹۱

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی در جلسه هیأت دولت افزود: دولت یازدهم پرچمدار انتقاد است و هیچ کس قادر نیست این پرچم را پایین بیاورد.

وی ادامه داد: براساس آموزه‌های قرآن، زیر بار ظلم و فشار نمی‌رویم و آنهایی که می‌خواهند به انتخاب مردم و منافع ملی به دلایلی پشت کنند، باید بدانند که نظام نیز با آنها صریح سخن خواهد گفت.رئیس‌جمهور تصریح کرد: همیشه باید بهترین واژه‌ها را برگزینیم و واژه‌هایمان باید بازدارنده باشد. بر این باور هستیم حتی در برابر تخریب‌کنندگان هم باید از واژه‌های احسن استفاده کرده و بهترین قالب‌ها را برگزینیم. روحانی همچنین گفت: اما در عین حال افرادی که بخواهند در مسیر توسعه کشور معضلی بیافرینند، فکر می‌کنم همین موضعگیری‌های مقطعی برایشان کافی باشد تا بدانند که از اقدامات آنها مطلع بوده و در مقابل آنها سکوت نخواهیم کرد.

وی بر ضرورت سعه صدر لازم در اداره کشور تاکید کرد و افزود: گروه و اقلیتی وجود دارند که نه منتقد و نه مخالف دولت هستند و در 9 تا ده ماه گذشته، مشغول کارشکنی، اتهامات ناروا و دروغ‌پراکنی هستند که البته دولت در مقابل آنها هم صبر و تحمل کرده و باز هم این کار را ادامه خواهد داد.

رئیس‌جمهور تصریح کرد: امروز به جایی رسیده‌ایم که برای حفظ منافع ملی و رفع معضلات و توسعه کشور اگر ببینیم، گروه و اقلیتی در گوشه و کنار از اتاق فکر خارج و وارد اتاق عملیاتی شده‌اند، باید بدانند که دولت هم از اقدامات آنها آگاه است و هم در این زمینه جملات متناسب با تخریب آنها را به کار خواهد برد.

روحانی همچنین با بیان این که در یکی دو روز گذشته عده‌ای هیاهو و سر و صدا به راه انداختند، اظهار کرد: به دوستان و اعضای دولت می‌گویم بعضی اوقات باید شرایطی پیش بیاید تا همه هر چه در دل دارند، بیرون بریزند. در چنین شرایطی می‌توان رسانه‌ها، یاران ضعیف و قوی، موافقان و مخالفان واقعی را بهتر شناخت.

وی خاطرنشان کرد: دولت به دنبال وحدت، انسجام، یکپارچگی و محبت بوده و معتقدیم که دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه برای اجرای قوانین و مقررات کشور و اجرای سیاست‌های کلی مورد نظر رهبر معظم انقلاب، نباید بگذارند یک عده مسائل حاشیه‌ای را به عنوان مسائل روز مطرح کنند و باید به دنبال مطالبات اصلی کشور و مردم باشیم.

رئیس دولت تدبیر و امید، حضور و مشارکت مردم را سرمایه بزرگ اجتماعی برای کشور دانست و گفت: حضور و مشارکت مردم باید حفظ و تقویت شود.روحانی ادامه داد: نباید کاری کنیم که این سرمایه اجتماعی که دستاورد بسیار بزرگی برای نظام است، صدمه ببیند. این سرمایه اجتماعی را که با هدایت‌ها و بیانات رهبر معظم انقلاب تقویت شده باید حفظ و بیش از پیش تقویت کنیم.وی با یادآوری این که دولت از روز اول از انتقاد استقبال کرده و امروز بیش از دیروز و فردا بیش از امروز از انتقاد استقبال می‌کند، اظهار کرد: معتقدیم اگر انتقاد در جامعه نباشد، آن جامعه دچار انحراف شده و حتی ممکن است دچار فساد شود.

امیدواریم نتیجه بررسی مجلس، اعتماد بیشتر به وزیر علوم باشد

رئیس قوه مجریه در بخش دیگری از سخنان خود به استیضاح وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اشاره کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی و نمایندگان محترم مجلس هر جا که در قانون لازم بدانند پرسش و استیضاح کنند. دولت این را حق قانونی آنها دانسته و به آن احترام می‌گذارد و امیدوار است نتیجه بررسی، اعتماد بیشتر به وزیر علوم باشد.

روحانی افزود: دکتر رضا فرجی‌دانا را فردی لایق، دانشمند، تحصیلکرده، مدیر و مدبر و بااخلاق می‌دانم و امروز بیش از آنچه در روز اول از لیاقت‌های او مطلع بودم، در عمل، ویژگی‌های اخلاقی ایشان را بیشتر لمس کردم.

روحانی همچنین گفت: مهرماه و روزهای شور و نشاط در مدارس و دانشگاه‌ها نزدیک است و دلمان می‌خواهد، وزیر علوم با قدرت و رأی بیشتر در دانشگاه‌ها حضور فعالی داشته باشد و فضای علمی و دینی و اخلاقی در دانشگاه‌ها روز به روز تقویت شود.

رئیس‌جمهور در ابتدای جلسه هیأت دولت نیز با اشاره به فرارسیدن سالگرد شروع به کار دولت یازدهم و رای اعتماد مجلس شورای اسلامی به کابینه، اظهار کرد: دولت همکاری و همدلی را با مجلس و قوه قضاییه در سایه هدایت‌های رهبر معظم انقلاب، با جدیت و قوت ادامه خواهد داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها