انجام پروازهای حج از فرودگاه امام (ره) قطعی شد

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌‌های کشور با اشاره به انتقال پروازهای حج تمتع و عمره، گفت: این پرواز‌ها به صورت قطعی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) انجام خواهد شد.
کد خبر: ۷۰۲۵۲۸

‌به گزارش فارس، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور ‌در جلسه آماده‌سازی فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) جهت عملیات حج 93 اظهار کرد: نگاه به حج باید‌ یک نگاه ارزشی باشد و عملیات حج فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) با تمام کارهایی که در زندگی انجام دادیم باید متفاوت باشد.‌‌ اگر این نگاه ما درست باشد، شب و روز اجرای این عملیات و خدمت‌رسانی به زائران‌ با سربلندی به انجام می‌رسد.

محمدعلی ایلخانی گفت: سازمان حج و زیارت به ایرلاین‌های‌ ایران‌ایر، ماهان و عربستان سعودی اعلام کرده است عملیات حج امسال از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) صورت می‌گیرد و این فرودگاه تا چند روز آینده از آمادگی کامل برخوردار خواهد شد.

وی افزود‌: اگر در این راه هرگونه کوتاهی باشد به گردن ما است و باید تمام تلاش خود را جهت انجام بهتر این عملیات بزرگ به کار ببندیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور با تأکید بر انجام بازدید دوره‌ای از‌ فرودگاه امام خمینی(ره) بیان کرد: با توجه به این‌که عملیات حج برای نخستین​بار از این فرودگاه انجام می‌شود باید چند مانور در سطح و زمان‌های مختلف برگزار شود تا در صورت شناسایی نواقص و ایراد‌های احتمالی بتوان در اسرع وقت نسبت به رفع آنها اقدام کرد‌.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها