دعوت آیت‌الله نوری‌همدانی از وهابیون برای مناظره

آیت‌الله نوری‌همدانی در پیامی به مناسبت هشتم شوال، سالروز تخریب بارگاه ملکوتی ائمه بقیع(ع)، از علمای وهابی دعوت به مناظره کرد.
کد خبر: ۷۰۲۱۷۴

به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید در پیام خود خطاب به علمای وهابی تصریح کرده است: ما بارها اعلام کرده‌ایم که حاضریم در تمام موضوعات براساس منطق با شما مناظره کنیم یا کتاب‌هایی که در این باره نوشته شده است را پاسخ دهید، ولی هرگز حاضر نیستید و نمی‌پذیرید.

وی افزوده است: وهابیون مناظره را نمی‌پذیرند اما با اصرار و سختگیری‌ها، وسیله اذیت و آزار مسلمانان و تهمت به آنها را فراهم کرده و در کشورهای اسلامی مشغول ایجاد اختلاف، فتنه‌گری، خونریزی و اعمال وحشیانه هستند.

مضجع شریف چهار تن از امامان شیعه(ع) در قبرستان بقیع در شهر مدینه النبی واقع است که تا سال 1343 هجری قمری بارگاه داشت و محل زیارت عاشقان اهل بیت(ع) بود اما در هشتم شوال همین سال به دست وهابیون ویران شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها