وام بدون بهره برای خرید موتورهای برقی

مدیرعامل واحد توسعه حمل‌ونقل پاک سازمان حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران از اختصاص 40 میلیارد تومان برای طرح آزمایشی جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی در منطقه 12 شهر تهران خبر داد.
کد خبر: ۷۰۱۷۸۱

سیدنواب حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که برای 70 تا 80 درصد مبلغ خرید موتورسیکلت‌های برقی، وام‌های بدون بهره ارائه می‌شود، افزود: بدیهی است استقبال مردم نیز از خرید این موتورسیکلت‌ها که از آلودگی هوا و آلودگی‌های صوتی می‌کاهد، بالا خواهد بود.

حسینی با رد این موضوع که موتورسیکلت‌های برقی توان پایین‌تری نسبت به موتورسیکلت‌های با سوخت بنزین دارند، توضیح داد: موتورسیکلت‌هایی که به صورت معمول در شهر فعالیت می‌کنند معادل 135 سی‌سی قدرت دارند و ما برای تامین موتورسیکلت‌های برقی دست‌کم 3000 وات درنظر گرفته‌ایم که معادل بیش از 125 سی‌سی در موتورهای بنزین‌سوز است.

به گفته وی، این موتورسیکلت‌ها شیب تهران را به طور کامل پوشش می‌دهند و میانگین سرعت آن حداقل 70 کیلومتر در ساعت است و شارژ آن تا صد کیلومتر پاسخگوی سوخت برقی خواهد بود.وی درباره قیمت تمام‌شده موتورسیکلت‌های برقی گفت: 2000 تا 3000 دلار قیمت خرید این موتورسیکلت‌هاست که با توجه به این‌که هزینه گمرک آن صفر درصد است، معادل 9 میلیون تومان در ایران خواهد بود. مدیرعامل واحد توسعه حمل‌ونقل پاک با بیان این‌که طرح اولیه جایگزینی موتورسیکلت‌های برقی در منطقه 12 شامل ده هزار موتورسیکلت می‌شود، تصریح کرد: شهرداری تهران در نظر دارد طرح پنجساله‌ای را در محدوده طرح ترافیک به اجرا بگذارد تا بحث آلایندگی هوا و صدا در این محدوده کاهش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها