نذورات شب‌های قدر را با مواد غذایی سالم تهیه کنید

معاون مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت بر استفاده از مواد غذایی اولیه سالم و دارای پروانه ساخت در نذورات شب‌های قدر تاکید کرد.
کد خبر: ۶۹۵۹۶۸

به گزارش ایسنا، مهندس سید رضا غلامی با بیان این مطلب افزود: گوشت و مرغ مصرفی در نذورات باید از مراکز مجاز سازمان دامپزشکی و دارای پروانه کسب تهیه شود. همچنین بهتر است حبوبات مورد استفاده در غذا نیز دارای بسته‌بندی همراه با پروانه ساخت از وزارت بهداشت و دارای تاریخ تولید و مصرف باشد.

وی بر ضرورت انگل‌زدایی و گندزدایی سبزی‌ها تاکید کرد و گفت: در انگل‌زدایی باید به ازای هر لیتر آب یک تا سه قطره از مایع شوینده استفاده شود. همچنین برای گندزدایی سبزی و میوه نیز باید از مواد گندزدایی دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت و از مراکز مجاز مثل داروخانه استفاده شود. مراحل پخت نذورات باید طوری صورت گیرد که حداقل 30‌دقیقه تا یک ساعت بعد، بتوان آن را سرو کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها