ماه‌عسل؛ برنامه‌ای برای طرح مسائل اجتماعی

مریم نوابی‌نژاد، پژوهشگر برنامه تلویزیونی «ماه عسل» گفت: ماه عسل قبل از هر چیز برنامه‌ای اجتماعی است و اگر به سوژه‌های دیگر هم بپردازد، با دیدی اجتماعی سراغ آنها می‌رود.
کد خبر: ۶۹۴۶۴۹

نوابی‌نژاد کارشناس و طراح سوژه‌های ویژه‌برنامه «ماه عسل» درباره ویژگی مهمانان و سوژه‌های این برنامه به روابط عمومی شبکه سه گفت: طراحی برنامه ماه عسل و سوژه‌‌هایی که برای هر قسمت از آن در نظر گرفته شده درست مانند نگارش یک رمان است که دارای شروع، میانه، اوج و بعد فرود است. امسال داستان‌های شگفت‌انگیز زیادی داریم که بتدریج آنها را در برنامه مطرح می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم آدم‌هایی را به برنامه ماه عسل بیاوریم که مشابه آنها و اتفاقی که برایشان رخ داده در جامعه زیاد باشد. سوژه‌های زیادی به ما پیشنهاد می‌شود. شاید در سال‌های قبل بعضی از این سوژه‌ها را براحتی می‌پذیرفتیم و در برنامه به آنها می‌پرداختیم، اما اکنون با دقت بیشتری سوژه‌ها را انتخاب می‌کنیم و به فراگیری سوژ‌ه‌ها توجه زیادی داریم. برای مثال آلزایمر یکی از موضوعات برنامه بود که اتفاقا دغدغه و نگرانی‌ای است که روزبه‌روز در جامعه بیشتر می‌شود.

نوابی‌نژاد با تاکید بر رویکرد اجتماعی برنامه افزود: متاسفانه گاهی ما را به بازنمایی غم و غصه متهم می‌کنند. طبیعی هم هست. مهمانان این برنامه افراد رنج دیده هستند و سختی‌های زیادی را پشت‌سر گذاشته‌اند. ماه عسل قبل از هر چیز برنامه‌ای اجتماعی است و اگر به سوژه‌های دیگر هم بپردازد، با دیدی اجتماعی سراغ آنها می‌رود. بنابراین اگر از مهدی رحمتی به عنوان دروازه‌بان فوتبال دعوت می‌کند او در برنامه صرفا یک ورزشکار نیست، بلکه کسی است که در کودکی کار و هزینه‌های شخصی‌اش را خود تامین می‌کرده است. بنابراین اگر قصه‌ای در قالب اجتماعی بگنجد از آن در برنامه استفاده می‌کنیم، در غیر این صورت سعی نمی‌کنیم، که به‌زور آن را در قالب اجتماعی جای دهیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها