قیمت انواع گوشت قرمز و سفید در 17 تیر 93

اگر قصد خرید «گوشت قرمز، ماهی و مرغ» دارید، لیست قیمت برخی از انواع آن را در میادین میوه و تره بار سطح شهر به صورت جدول در ادامه مطلب گرد آورده‌ایم که می‌توانید بدین وسیله از قیمتهای آن در این روز مطلع شوید.
کد خبر: ۶۹۳۴۵۶
قیمت انواع گوشت قرمز و سفید در 17 تیر 93

جام جم سرا:

مرغ کامل منجمد به صورت بسته کیسه ای
ردیف نام محصول قیمت مصوب
هر کیلو (ریال)
مشخصات بسته بندی
1 مرغ کامل منجمد بسته بندی کیسه ای (پوشش کیسه نایلونی) 49500

1- لاشه مرغ بر اساس وزن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملاً چسبیده به لاشه بسته بندی گردد. 2- پلاستیک بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی استفاده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و بصورت شفاف به جهت امکان رویت محصول باشد. 3- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملا از هوا تخلیه (بسته کیسه نایلونی) و سپس درب بندی و یا کلیپس زده شود و بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند. 4- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشند. 5- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد. 6- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 7- تأمین شرایط نگهداری ، بهداشتی و برودتی الزامی می باشد.

1- کلیه اندرونه های ( امعاء و احشا) مرغ، اعم از خوراکی و غیرخوراکی شامل چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملاً تخلیه شده باشد.
2- لاشه ها کاملاً تمیز و پاک شده و عاری از هر گونه پر باشد.
3- پاها دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشند.
4- مقعد زنی مرغ انجام شده و لاشه ها فاقد باقی مانده مقعد باشند.
5- لاشه ها دارای گوشت های کنده شده یا آویزان، کبودی سینه، شکستگی استخوان، پارگی و برش عضلات نباشد.
6- لاشه ها دارای تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست نباشد.
7- لاشه ها فاقد چربی انباشه در محوطه بطنی بوده و همچنین یخ و آب در داخل شکم و غدد لنفاوی و چربی در اطراف گردن و مقعد وجود نداشته باشد.

انواع گوشت گوساله و گوسفندی (لاشه داخلی) بسته بندی شرکتی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول در هر بسته
1 راسته با استخوان 273000 -
2 راسته بی استخوان 409000 بدون چربی اضافه و کاملا" تمیز
ران پاک کرده گوسفندی با استخوان 335000 بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت

3

ران کامل گوسفندی ممتاز

335000

بسته بندی شده با پوشش استرج فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری بدون برش و شکستگی قلم ، کلمه ممتاز بر روی محصول درج شده باشد.

4

سردست (با گردن جناق 3 دنده)

285000

سردست، سینه، ماهیچه، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت

5

سر دست ( کف دست )

323000

بدون ( سینه ، ماهیچه ، گردن ، جناق و استخوان کتف )
6 قلوه گاه با استخوان 167000 -
7 قلوه گاه بی استخوان

178000

-
8 گردن

253000

-
9 ماهیچه 356000 همراه با گل ماهیچه
10 چرخکرده مخلوط

215000

مخلوط گوساله و گوسفندی
11

خورشتی

282000

قطعه شده ( هر قطعه شده بیشتر از 50 گرم )

12

راسته پاک کرده

295000

بدون چربی همراه با دمار ( پوسته سراسری متصل به راسته )

13 ران پاک کرده 288000 بدون غده و چربی با صلابت
(قوام گوشت)
14 سردست پاک کرده 275000 بدون غده و چربی با صلابت
(قوام گوشت)
15 قلوه گاه 180000 بدون چربی و پوست اضافه
16 گردن 225000 کاملا پاک شده
17 قلم 22000 برش خورده
ماهیچه گوساله 288000
انواع گوشت گرم گوساله و گوسفندی بسته بندی در محل
گوشت گوسفندی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول
1 راسته با استخوان 260000 بدون غدد لنفی
راسته بی استخوان 360000

2

ران پاک کرده گوسفندی با استخوان 318000 بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاعری با 3% چربی قابل رویت

3

سردست (با گردن جناق 7 دنده) 265000 سردست،سینه،ماهیچه،گردن،جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت

4

سر دست ( کف دست ) 305000 بدون(سینه ،ماهیچه ،گردن ،جناق و استخوان کتف)
5 قلوه گاه با استخوان 160000 -
6 قلوه گاه بی استخوان 170000 -
7 گردن 243000 -
8 ماهیچه 335000 همراه با گل ماهیچه
9 شقه گوسفندی 245000 لاشه با برش طولی بدون دنبه
گوشت گوساله
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول
1 راسته پاک کرده 309000 بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته)
2 ران پاک کرده 283000 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)
3 سردست پاک کرده 274000 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)
4 فیله پاک کرده 420000 بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت)
5 قلم 25000 برش خورده
6 قلوه گاه 175000 بدون چربی و پوست اضافه
8 گردن 220000 کاملا پاک شده
ماهیچه گوساله 283000

انواع گوشت گرم گوساله و گوسفندی بسته بندی طرح تنظیم بازار
گوشت گوسفندی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول
1 راسته با استخوان 180000 به همراه فیله، پاک شده بدون چربی و غدد پشت راسته

2

ران پاک کرده گوسفندی با استخوان 225000 بدون دنبالچه و چربی و غدد ظاهری با 3% چربی قابل رویت

3

ران کامل گوسفندی ممتاز 225000 بسته بندی شده با پوشش استرچ فیلم و دارای برچسب مشخصات چربی گیری شده کامل بدون دنبالچه و غدد ظاهری

4

سردست (با گردن جناق 3 دنده) 220000 سردست، سینه، ماهیچه، گردن، جناق با 3 دنده بدون استخوان کتف با 3% چربی قابل رویت
5 قلوه گاه بی استخوان 165000 بدون استخوان، بدون سرسینه و چربی اضافه
6 گردن 170000 کاملاً تمیز و بدون آثار خون آلودگی
گوشت گوساله
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول
1 چرخ کرده مخلوط 186000 مخلوط گوساله و گوسفندی
2 خورشتی 220000 قطعه شده (هر قطعه بیش از 50 گرم)
3 راسته پاک کرده 238000 بدون چربی همراه با دمار (پوسته سراسری متصل به راسته)
4 ران پاک کرده 220000 بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت)
5 سردست پاک کرده 210000 بدون غده و چربی با صلابت (قوام گوشت)
انواع گوشت گرم گوسفند داخلی بصورت لاشه چهار قطعه (نیم شقه)
گوشت گوسفندی
ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم
(ریال)
مشخصات محصول
1 ران گوسفندی 260000

ران به همراه راسته و قلوه گاه متصل به آن، به علاوه 6 دنده متصل. (به صورت قطعه یکپارچه)

2 سر دست گوسفندی 230000

سردست به همراه راسته متصل به آن به علاوه ماهیچه، گردن، جناق و 7 دنده متصل. ( به صورت یک قطعه یکپارچه)

انواع آلایش گوساله و گوسفندی بسته بندی
ردیف نام محصول قیمت هر بسته (ریال)

1

کله پاچه گوسفندی یک دست کامل

250000

2

کله پاچه گوسفندی نیم دست

185000

3

پاچه گوسفندی 6 عددی

140000

4

پاچه گوسفندی 4 عددی

95000

5 زبان گوسفندی 3 عددی 165000
6 مغز گوسفندی 3 عددی

128000

7 سیراب گوسفندی یک دست کامل

50000

8 جگر سیاه گوسفندی هر کیلو

375000

9 دل و قلوه گوسفندی هر کیلو

375000

10 جگر سفید گوسفندی یک دست کامل 50000
11 سیراب و شیردان گوساله هر کیلو

50000

12 پاچه گوساله هر عدد

79000

13 مغز گوساله هر عدد

85000

14 زبان گوساله بدون حلقوم هر کیلو 285000
15 دل و قلوه گوساله هر کیلو 280000
16 جگر سیاه گوساله هر کیلو 280000

نرخنامه مصوب انواع گوشت گوسفندی منجمد استرالیایی

ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم (ریال)

1

ران بره گوسفندی

240000

کف دست بره گوسفندی 220000

2

سردست بره گوسفندی منجمد وارداتی

170000

3

گردن گوسفندی با استخوان

20000

4

راسته گوسفندی با استخوان

220000

5 قلوه گاه گوسفندی منجمد وارداتی 160000

انواع گوشت گوساله منجمد وارداتی برزیلی

ردیف نام محصول قیمت واحد کیلوگرم (ریال)

1

ران گوساله منجمد برزیلی

187000

2 سردست گوساله منجمد برزیلی 167000
3 گردن گوساله منجمد برزیلی 162000
گوشت شتر قطعه بندی و بسته بندی شده
ردیف نام محصول نوع بسته بندی قیمت مصوب هر بسته(ریال)
500 گرمی 1000گرمی
1 ران شتر بشقابی/ وکیوم 150000 295000
2 ماهیچه شتر بشقابی / وکیوم 150000 295000
3 سردست شتر بشقابی / وکیوم 140000 275000
4 فیله شتر بشقابی / وکیوم 170000 335000
5 راسته شتر بشقابی / وکیوم 160000 315000
6 گردن شتر بشقابی / وکیوم 130000 255000
7 قلوه گاه شتر بشقابی / وکیوم 100000 195000
8 چرخ کرده خالص 100 درصد گوشت بشقابی 120000 235000
9 چرخ کرده مخلوط 50 درصد بشقابی 100000 195000
10 قلم شتر بشقابی * 15000

گوشت بوقلمون

ردیف نام محصول قیمت هر بسته (ریال)

1

ساق بوقلمون با پوست

130000

2 ران بوقلمون با پوست و استخوان 123000

3

مغز ران بوقلمون بدون پوست و استخوان

165000

4

سینه بوقلمون با پوست و استخوان (بدون بال و گردن)

110000

5

سینه بوقلمون بدون پوست و بدون استخوان

144000

6 فیله بوقلمون 169000
7 بال بوقلمون

55000

8 گردن بدون پوست 79000
9 جگر پاک شده بوقلمون 89000
10 دل پاک شده بوقلمون 10000
11 سنگدان پاک شده بوقلمون 72000
12 لاشه کامل یا شقه ( برش عمودی لاشه) 79000

گوشت شترمرغ

ردیف نام محصول نوع بسته بندی قیمت مصوب (ریال)
بسته 500 گرمی
قیمت مصوب (ریال)
بسته 1000گرمی

1

ران پاک کرده بی استخوان بشقابی / وکیوم 210000

415000

2

ماهیچه شتر مرغ بشقابی / وکیوم 210000

415000

3

فیله بادبزنی بشقابی / وکیوم 220000

435000

4 آبگوشتی شتر مرغ بشقابی / وکیوم 160000

315000

گردن شتر مرغ بشقابی/وکیوم 70000 135000
5 چرخ کرده خالص شتر مرغ بشقابی 130000 255000
6 بال و بازوی بون پوست بشقابی / وکیوم 70000 135000
7 دل و جگر پاک شده بشقابی 130000 260000
8 سنگدان شتر مرغ بشقابی / وکیوم 60000 120000
9 چربی جامد شتر مرغ بشقابی 75000 150000
گوشت بلدرچین تازه و منجمد، به صورت بسته بندی
ردیف نام محصول قیمت مصوب هر کیلو (ریال) مشخصات بسته بندی
1

بلدرچین منجمد بسته بندی در ظروف یکبار مصرف

155000

1- اطلاعات و مشخصات برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهداشتی، بهره برداری به صورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد.

2

بلدرچین کامل تازه، بسته بندی بشقابی (سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم)

152000

1- اطلاعات و مشخصات برچسب مشخصات شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، کد پروانه بهداشتی بهره برداری بصورت چاپ شده بر روی هر بسته چسبانیده شود. 2- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب گرم باشد. 3- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب، حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد.

1- کلیه اندرونی های _امحاء و احشا) بلدرچین، اعم از خوراکی و غیر خوراکی شامل: چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، ششها، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملاً تخلیه شده باشد.
2- لاشه ها کاملاً تمیز و پاک شده وعاری از هر گونه پر باشند.
3- پاها دقیقاً از مفصل زانو قطع شده باشند.
4- لاشه ها فاقد تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست باشند

مرغ کامل بسته کیسه ای و بشقابی
ردیف نام محصول
قیمت مصوب

هر کیلو (ریال)
مشخصات بسته بندی
1
مرغ کامل تازه، بسته بندی کیسه ای

(پوشش کیسه نایلونی)
63500
- لاشه مرغ بر اساس وزن آن، سورت و تفکیک گردیده و سپس در کیسه های ته گرد و کاملا چسبیده به لاشه بسته بندی شده است.

- کیسه بسته بندی از مواد نو و مختص مواد غذایی بوده و بخشی از آن فاقد چاپ و رنگ و به صورت شفاف به جهت امکان رویت محصول می باشد.

- کیسه محتوی لاشه بایستی کاملا از هوا تخلیه (کیسه نایلونی) و سپس درب بندی یا کلیپس زده شود

- بسته ها سالم، بدون عیب و پارگی باشند

- بسته ها (کیسه) باید دارای اطلاعات و مشخصات مربوطه شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری باشد

- استفاده از برچسب مجزا جهت درج مشخصات فوق به هیچ عنوان مجاز نمی باشد.

- بسته بندی ها فاقد هرگونه خونابه و آب باشد.
2
مرغ کامل تازه، بسته بندی بشقابی

(سینی/ بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم)
64700
- بشقاب و استرچ بایستی با استاندارد سازمان دامپزشکی مطابقت داشته و از مواد نو و مختص مواد غذایی و صرفاً از بشقاب های شفاف استفاده گردد.

- اطلاعات و مشخصات برچسب شامل: تاریخ تولید و انقضاء، شرایط نگهداری، نام کشتارگاه و کد پروانه بهداشتی بهره برداری به صورت چاپ شده بر روی روکش پلاستیکی (استریچ فیلم) هر بسته چسبانیده شود.

- بسته بندی ها فاقد هر گونه خونابه و آب باشد.

- وزن ظرف، استرچ فیلم و برچسب حداکثر از 30 گرم نباید بیشتر باشد
3
مرغ کامل تازه، بسته بندی بشقابی

پاک شده مطابق مشخصات بسته بندی مقابل ( سینی / بشقاب یکبار مصرف و روکش استرچ فیلم)
73600
- علاوه بر مشخصات بسته بندی مندرج در ردیف های 1 و 2 ، مرغهای بسته بندی شده می بایست فاقد: گردن، نوک بال، شش ها، مقعد، خونابه و آب بوده و محتویات شکم و امعاء و احشاء بطور کامل تخلیه شده باشد.

نکات بهداشتی:

- وزن هر قطعه مرغ بین 1000 تا 2500 گرم به صورت کشتار روز با برش شکم عمودی (برش عمودی: شکاف اینجاد شده در فاصله بین مقعد و انتهای غضروف سینه، یعنی در امتداد خط میانی ناحیه شکمی لاشه) می باشد.

- کلیه اندورنه های ( امعاء و احشا) مرغ، اعم از خوراکی و غیر خوراکی شامل چینه دان، سنگدان، پیش معده، روده ها، جگر، قلب، ریه، کلیه و طحال بایستی کاملا تخلیه شده باشد.

- لاشه ها کاملا تمیز و پاک شده و عاری از هر گونه پر باشند.

- پاها دقیقا از مفصل زانو قطع شده باشند.

- مقعد زنی مرغ انجام شده و لاشه ها فاقد باقی مانده مقعد باشند.

- لاشه ها فاقد گوشت های کنده شده یا آویزان، کبودی سینه، شکستگی استخوان، پارگی و برش عضلات باشند.

- لاشه ها فاقد تغییرات نامطلوب رنگ، بو و پارگی پوست باشند.

- لاشه ها فاقد چربی انباشته در محوطه بطنی بوده و همچنین یج و آب در داخل شکم و غدد لنفاوی و چربی در اطراف گردن و مقعد وجود نداشته باشد.
اجزاء ، قطعات و فرآورده های بسته بندی مرغ و انواع آلایش خوراکی تازه بسته بندی مرغ
ردیف نام محصول قیمت مصوب ( کیلوگرم - ریال)
1 ران مرغ با پوست بدون دنبالچه، چربی و سرساق 73000
2 ران مرغ بدون پوست و بدون دنبالچه و چربی سر ساق 86000
3 مغز ران با پوست 98000
4 مغز ران بدون پوست 105000
5 ساق مرغ با پوست و بدون سر ساق 98000
6 ساق مرغ بدون پوست و سر ساق 108000
7 سینه مرغ با پوست، بدون شش، گردن و بال 89000
8 سینه مرغ بدون پوست، شش، گردن و بال 98000
9 ران و سینه مرغ با پوست بدون دنبالچه، شش، گردن و بال 80500
10 ران و سینه مرغ بدون پوست بدون دنبالچه، شش، گردن و بال 92000
11 بال کبابی ساده (بدون نوک بال) 65000
12 بال کبابی زعفرانی (بدون نوک بال) 65000
13 بازوی کبابی 75000
14 بازوی کبابی زعفرانی 75000
15 مخلوط بال و بازو کبابی ساده 68000
16 مخلوط بال و بازو کبابی زعفرانی 68000
17 مرغ خرد شده 4 تا 8 تکه (بدون دنبالچه، شش، گردن و بال) 73000
18 فیله مرغ 143000
19 فیله مرغ زعفرانی 143000
20 گردن مرغ بدون پوست 32000
21 شنیسل بدون آرد 127000
22 شنیسل با آرد 111000
23 جوجه چینی (شنیسل فیله) 130000
24 پاچینی 10 عددی مرغ 79000
25 جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی ساده 139500
26 جوجه کباب بی استخوان و بدون بازوی زعفرانی 139500
27 جوجه کباب با استخوان ساده 98000
28 جوجه کباب با استخوان زعفرانی 98000
29 مرغ کنتاکی 79000
30 سینه مرغ سوخاری 79000
31 دل مرغ پاک کرده 75000
32 جگر مرغ 49000
33 سنگدان مرغ 53000

کلیه محصولات فوق می بایست به صورت بسته بندی شده در ظروف یکبار مصرف با پوشش سلفون و داری برچسب مشخصات شامل نام محصول، شماره مجوز دامپزشکی، وزن ، شرایط نگهداری، تاریخ تولید و انقضاء، نام و ادرس محل بسته بندی بوده و همچنین وزن ظرف، استرچ فیلم نباید از 30 گرم بیشتر باشد.

(سازمان میادین میوه و تره بار)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها