جام جهانی 2014

بازی آرژانتین و سوئیس هم به وقت های اضافه رفت

تساوی تیم ملی فوتبال آرژانتین و سوئیس در نیمه دوم باعث شد تا این دیدار به وقت‌های اضافه کشیده شود.
کد خبر: ۶۹۱۰۴۵
بازی آرژانتین و سوئیس هم به وقت های اضافه رفت

به گزارش جام جم ورزشی، در یکی از دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی 2014 آرژانتین و سوئیس از ساعت 20 و 30 دقیقه به مصاف یکدیگر رفتند. این مسابقه در ورزشگاه کورینتیاس برگزار شد.

در نیمه اول بازی بسیار سرد و کسل کننده بود و دو تیم موقعیت چندانی را روی دروازه یکدیگر تدارک ندیدند. البته سوئیس در این نیمه بازی بهتری نسبت به آرژانتین ارائه داد و تیم برتر میدان بود. در نهایت دو تیم در نیمه اول به تساوی بدون گل رضایت دادند.

در شروع نیمه دوم بازهم سوئیس توانست بهتر از آرژانتین بازی کند اما حملات این تیم آنقدر خطرناک نبود که دروازه رومرو را با خطر جدی مواجه کند.

از دقیقه 60 به بعد آرژانتین جلو کشید و توپ و میدان را در اختیار گرفت. سوئیس با دفاع چند لایه و گرفتن فضا ایجاد خلاقیت را از مهاجمان و هافبک‌های آرژانتین گرفت.

در دقیقه72 ارسال لیونل مسی با ضربه سر پالاسیو همراه شد که این توپ به شکلی خطرناک از کنار دروازه عبور کرد.

در دقیقه 76 شوت زمینی مسی را بنانیو دروازه‌بان سوئیس به زیبایی دریافت کرد.

قضاوت این دیدار بر عهده اریکسون سوئدی بود او به ژاکا و فرناندز از سوئیس کارت زرد نشان داد.

در نهایت نیمه دوم هم با تساوی بدون گل به اتمام رسید تا دو تیم حداقل 30 دقیقه دیگر در دو وقت اضافه 15 دقیقه‌ای به مصاف یکدیگر بروند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها