2 اثر برگزیده هفدهمین جشنواره تئاتر دانشجویی روی صحنه رفت

پای نمایش‌های دانشجویی به تئاتر حرفه‌ای باز شد

آیین آغازین دو نمایش برگزیده هفدهمین جشنواره تئاتر دانشگاهی، «قصر» و «ناصر سعید طهرانی» شامگاه دوشنبه با حضور چهره‌هایی از جمله رضا بابک، مریم معترف، مسعود فروتن، حسین پارسایی، مجید سرسنگی و شیرین یزدان‌بخش در تماشاخانه ایرانشهر برگزار شد.
کد خبر: ۶۹۰۸۹۹

به گزارش جام‌جم، رئیس تماشاخانه ایرانشهر درخصوص اجرای دو اثر برگزیده جشنواره اخیر تئاتر دانشگاهی گفت: من زمانی که داور این جشنواره بودم اعلام کردم که خانه هنرمندان ایران و تماشاخانه ایرانشهر زمانی را برای اجرای برخی از آثار برگزیده دانشگاهی اختصاص خواهد داد.در زمان اعلام این خبر در مراسم اختتامیه، بخشی از حاضران به این مساله باور نداشتند و فکر کردند این صحبت از همان وعده‌هایی است که هیچ‌گاه محقق نمی‌شود.مجید سرسنگی یکی از خسران‌های سال‌های اخیر تئاتر را نبود تفاهم و اعتماد بین هنرمندان و مدیران دانست و افزود: بخشی از این مشکل به بدقولی مدیران و بخشی دیگر به هنرمندان بازمی‌گردد. تا وقتی این سوء‌تفاهم‌ها رفع نشود و حس اعتماد میان هنرمند و مدیر به وجود نیاید، این مشکل را خواهیم داشت.

رئیس تماشاخانه ایرانشهر ادامه داد: معتقدم تئاتر دانشگاهی با تئاتر حرفه ای متفاوت است. متاسفانه در دو دهه اخیر تئاتر دانشجویی بیشتر مقلد تئاتر حرفه‌ای بوده و ماهیت دانشگاهی خود را از دست داده است؛ در حالی که تئاتر حرفه‌ای باید مقلد تئاتر دانشگاهی باشد و تجربه‌های نوین تئاتر دانشجویی باید در فضای حرفه‌ای اجرا شود.

سرسنگی بر لزوم استعدادیابی و سرمایه‌گذاری در تئاتر تاکید کرد و گفت: من از این جوانان انتظار پر کردن سالن ندارم و این شرایط برای این است که اگر افراد فردا بخواهند ،در محیط حرفه‌ای کار کنند از تجربیات آن هم بهره‌مند باشند، نکات اجراها را بدانند و بدانند برخورد حرفه‌ای با تئاتر چیست.

رئیس تماشاخانه ایرانشهر گفت: تلاش می‌کنیم هم مطالبه جامعه تئاتر بیشتر شود و هم مدیران درخصوص تربیت نسل جدید برای جایگزینی نسل قدیم دقت و همت کنند.

این مدرس دانشگاه خطاب به هنرمندان دانشجو گفت: خواهش می‌کنم در تئاترتان دانشگاهی فکر کنید. پایبندی به تئاتر خلاق، تئاتر بدون حسادت، تئاتر بدون‌پشت سر هم صحبت کردن و اخلاقی باید در تئاتر دانشگاهی به عنوان ارزش باقی بماند، حتی در سالن‌های بزرگ.

نمایش قصر هر شب ساعت 19 و نمایش ناصر سعید طهرانی هر شب ساعت 21 در سالن استاد سمندریان تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه می‌رود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها