افزایش پرونده‌های قضایی در سیستان و بلوچستان

رئیس کل دادگستری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: پرونده‌های ورودی به محاکم قضایی در سیستان و بلوچستان با افزایش 10 درصدی همراه است.
کد خبر: ۶۸۹۵۰۶

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حمیدی در دیدار کارکنان دستگاه قضایی با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان افزود: افزایش تعداد پرونده‌ها و حجم پرونده‌های ورودی به محاکم قضایی خود حاکی از وجود بیماری در جامعه است که بر همین اساس نیاز به درمان و پیشگیری است . وی با بیان این‌که سال گذشته تعداد 143 هزار پرونده در محاکم قضایی تشکیل شده است، اظهار کرد: در همین مدت به 140 هزار پرونده معادل 98 درصد پرونده‌های تشکیل شده رسیدگی شده است.

وی با اشاره به این‌که تعداد 53 هزار پرونده در شوراهای حل اختلاف استان تاکنون مختومه شده است، ادامه داد: 100 درصد پرونده‌های تشکیل شده در این شوراها مورد رسیدگی قرار گرفته است.

حمیدی از کاهش ورودی حجم پرونده‌ها به سازمان قضایی نیروهای مسلح خبر داد و گفت: سامانه سراسری ثبت آنی معاملات و سامانه ثبت شرکت ها راه اندازی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها