17 زندانی گوانتانامو 9 ماه هم در پاکستان زندانی شدند

جامجم آنلاین: پاکستان 17 زندانی سابق زندان مخوف امریکا در خلیج گوانتانامو را پس از 9 ماه اسارت در این کشور آزاد کرد.
کد خبر: ۶۸۷۸۷
به گزارش بیبیسی این افراد پس از آزادی از اسارت امریکا  که هیچ اتهامی علیه آنان اقامه نکرد  برای تحقیقات بیشتر در پاکستان زندانی شدند.
یک مقام محلی گفت دولت پس از تعهد اقوام آنان دایر بر این که در فعالیتهای مخالف نظر دولت شرکت نخواهند کرد، آنان را از زندانی در پنجاب آزاد کرد.
حافظ احسان سعید یکی از این زندانیان گفت شاهد اهانت زندانبانان امریکایی به مقدسات اسلامی بوده است. محمد ارشاد زندانی دیگر گفت شرایط زندان فیصلآباد هم  بدون آب و برق  خیلی بد بود.
بسیاری از 500 زندانی باقیمانده در زندان گوانتانامو پس از سه سال شکنجه و اسارت هنوز نمیدانند گناهشان  غیر از مسلمان بودن  چیست.
امریکا نزدیک به 300 نفر از زندانیان را در طول یکی دو سال اخیر  بدون این که اتهامی به آنان وارد کرده باشد  آزاد کرد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها