ماموران پلیس پاکستان لب زندانی معترض را دوختند

جام جم آنلاین : یک مقام پاکستان گفت هفت افسر پلیس پاکستان که لب یک زندانی را دوخته بودند تابه آنان توهین نکند ، برکنار شدند.
کد خبر: ۶۸۵۸۸

به گزارش اسوشیتدپرس ، مالک محمد اقبال مقام قضایی گفت پس از دریافت گزارشی درباره این رویداد در شهر وهاری در 100 کیلومتری شرق مولتان ، افسران فوق را اخراج کرده است.
اقبال گفت هنوز باید معلوم شود چه کسی لب محمدحسین را دوخته است.
وی افزود زندانی ابتدا گفت پلیس او را شکنجه کرده و لبش را دوخته است اما بعد حرفش را عوض کرد و گفت خودش لبش را دوخته است.
این موضوع حساسی است و اگر پلیس در مورد شکنجه او مجرم شناخته شود ، عدالت را درباره او اجرا خواهیم کرد.
روزنامه نیوز ، پرفروش ترین روزنامه انگلیسی زبان پاکستان ، روز شنبه نوشت پلیس لب محمدحسین را که به شکنجه پلیس اعتراض می کرد و به شکنجه گران خود بد و بیراه می گفت دوخت.
دکتر عفت پاشا که زندانی را معاینه کرد گفت چهار بخیه روی لب های او بود که فکر می کنم کسی این کار را برایش کرده است.
کمیسیون مستقل حقوق بشر پاکستان اعلام کرد شکنجه زندانیان و افراد مظنون در پاسگاه های پلیس در پاکستان رایج است اما در سال 2005 - 2004 هیچ مقامی به این دلیل مجازات نشد.
راشد رحمان رئیس دفتر کمیسیون فوق در مولتان گفت ماموران پلیس معمولا افراد مظنون را کتک می زنند و بسیاری از افراد غیرقانونی بازداشت می شوند.
رحمان گفت از دولت خواسته است یک قاضی را مامور رسیدگی به این کار کند زیرا بیم دارد پلیس حسین را وادار کند حرفش را پس بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها