آیت‌الله مکارم: نباید برای سفارتخانه‌ها مزاحمت ایجاد کرد

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: روابط با کشورهای غیراسلامی باید براساس احترام متقابل و هوشیاری کامل باشد و نباید روابط خود را با آنها به آسانی به خطر بیندازیم.
کد خبر: ۶۸۴۹۵۷

به گزارش ایرنا، این مرجع تقلید در دیدار محمدحسن حبیب‌زاده، کاردار جمهوری اسلامی ایران در لندن افزود: قطع رابطه با کشورهای غیراسلامی گاه لطمات زیادی برای ایرانیان و مسلمانان مقیم آن کشور ایجاد می‌کند و آنها را به‌زحمت می‌اندازد.

وی با بیان این‌که غیرمسلمانان به چند دسته تقسیم می‌شوند و هریک دارای حکم جداگانه‌ای هستند، ادامه داد: یکی از این گروه‌ها را «مستامن» می‌نامیم؛ یعنی غیرمسلمانی که از ما مجوز ورود خواسته‌اند تا در بلاد اسلامی (به طور موقت یا دائم) زندگی کنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی افزود: کسانی که از ایران روادید می‌گیرند و با سفر آنها موافقت می‌شود، جزو این گروه هستند.وی در همین خصوص به آیه 8 سوره ممتحنه اشاره کرد و افزود: قرآن علاوه بر عدم جواز تعرض به این گروه از غیرمسلمانان، مجوز نیکی کردن به آنان را هم داده است.این مرجع تقلید با اشاره به سفارت‌های خارجی که در بلاد اسلامی برقرار می‌شود، گفت: این افراد در امان ما هستند و نباید تا زمانی که رابطه برقرار است، هیچ مزاحمتی برای آنها ایجاد شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها