حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش مهر، سیام اردیبهشت امسال آتش سوزی در یکی از روستاهای شهرستان شاهرود به پلیس اطلاع داده شد.
در پی این حادثه ماموران با اعزام به محل متوجه شدند در این آتشسوزی زن سی سالهای به نام مریم دچار سوختگی شدید شده است. با انتقال مریم به بیمارستان وی 15 روز بعد بر اثر شدت سوختگی جان خود را از دست داد.
بیستم خرداد امسال خانواده مریم با مراجعه به پلیس آگاهی مدعی شدند دخترشان به قتل رسیده است. در پی این شکایت کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات در این زمینه را آغاز کرده و در نخستین گام به تحقیق از همسر سی و دو ساله مقتول به نام میثم پرداختند که وی مدعی شد مریم به دلیل مشکلات روحی با بنزین خودسوزی کرده است. از سوی دیگر ماموران دریافتند همزمان با این حادثه میثم اجازه نداده خانواده همسرش با دختر پنج سالهشان دیدار کنند.
با به دست آمدن این اطلاعات، ماموران سراغ دختر پنجساله رفتند که وی گفت: شب حادثه پدر و مادرم با هم درگیر شدند و پدرم ظرف بنزین را روی مادرم ریخت و او را آتش زد. سردار محمدرضا میرزایی، فرمانده انتظامی استان سمنان در این رابطه گفت: با این اظهارات پرونده وارد مرحله تازهای شد و میثم پس از 48 ساعت سکوت، لب به اعتراف گشود و گفت به مواد مخدر اعتیاد داشته و بیکار بودم، شب حادثه با همسرم بر سر این موضوع درگیر شدم و در یک لحظه کنترلم را از دست داده و او را به قتل رساندم. متهم پس از اعتراف به این جنایت با قرار قانونی روانه زندان شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....