دیدار آقا 0 نبیه بر 0 رئیس مجلس لبنان و هیأت همراه با مقام معظم رهبری

حضرت آیت الله خامنها0 رهبر معظم انقلاب اسلام0 عصر امروز در دیدار آقا0 نبیه بر0 رئیس مجلس لبنان و هیأت همراه، امنیت و قدرت لبنان را در گرو وحدت و انسجام مل0 و ایستادگ0 در این کشور دانستند و خاطرنشان کردند:
کد خبر: ۶۸۰۷۶
ملت لبنان با ایستادگ0 و شجاعت خود توانست اقدام0 را که دولتها0 بزرگ عرب0 قادر به انجام آن نبودند، انجام دهد و نظامیان غرب0 بویژه امریکا و همچنین نظامیان رژیم صهیونیست0 را از لبنان اخراج کند.
ایشان با تأکید بر اینکه فشارها0 اخیر امریکا بر لبنان و سوریه در چارچوب حفظ مصالح رژیم اسراییل است، افزودند: آنها م0خواهند قدرت مقاومت اسلام0 و مردم0 در لبنان از بین برود اما قطعا9 سیاستها0 امریکا در لبنان و سوریه با شکست مواجه خواهد شد.

مقام معظم رهبر0 با اشاره به حسن مدیریت آقا0 نبیه بر0 در مجلس لبنان و اقدام صحیح و شجاعانه این مجلس در تمدید ریاست جمهور0 آقا0 امیل لحود خاطرنشان کردند: بزرگترین گناه رئیس جمهور لبنان که مورد انتقاد امریکا قرار گرفته ، حمایت از مقاومت اسلام0 است و مجلس لبنان با تمدید ریاست جمهور0 و0 در واقع مشت محکم0 بر دهان امریکا کوبید.
حضرت آیت الله خامنها0 با اشاره به اینکه برغم تلاش آمریکا برا0 اجرا0 طرح خاورمیانه بزرگ ، نقشهها0 واشنگتن در منطقه از جمله عراق ، افغانستان و فلسطین اشغال0 با شکست مواجه شده و نفرت کم سابقها0 نسبت به امریکا سراسر منطقه را فراگرفته است ، افزودند: در قضایا0 ایران نیز ، امریکاییها کم عقل0 خود را نشان دادند زیرا رئیس جمهور امریکا یک روز قبل از انتخابات ریاست جمهور0 بیانیه م0دهد و از مردم ایران م0خواهد در انتخابات شرکت نکنند اما مردم عکس آن عمل کردند و با حضور س0 میلیون0 خود جواب اقدام ابلهانه جورج بوش را دادند.
ایشان با اشاره به انتقاد برخ0 از سیاستمداران و حت0 رسانهها0 امریکا از این اقدام بوش تأکید کردند: این اقدامات نشان م0دهد جماعت0 که امروز بر امریکا حکومت م0کنند برخلاف جنجالها و تهدیدها0 خود یک گروه کم عقل هستند.

در این دیدار که آقا0 حداد عادل رئیس مجلس شورا0 اسلام0 نیز حضور داشت ، آقا0 نبیه بر0 با تبریک حضور گسترده مردم ایران در انتخابات ریاست جمهور0 ، گزارش0 از آخرین تحولات و وضعیت لبنان ارائه کرد و با اشاره به فشارها0 اخیر بر سوریه و لبنان گفت: برخ0 کشورها0 غرب0 از جمله امریکا به بهانهها0 واه0 همچون تمدید ریاست جمهور0 آقا0 امیل لحود ، تلاش دارند لبنان را تحت فشار قرار دهند تا ضمن خلع سلاح حزب الله ، منافع و امنیت رژیم صهیونیست0 تأمین شود.
و0 با اشاره به انتخابات اخیر جنوب لبنان و تبدیل آن به یک رفراندوم برا0 حمایت از مقاومت اسلام0 تأکید کرد: برغم تمام فشارها ، ملت لبنان مصمم به ایستادگ0 و مقاومت است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها