به گزارش وال استریت ژورنال، سخنگوی کاخ سفید در اظهاراتی گفت: گرچه بازارهای جهانی به نفت ایرانی چندان نیازی ندارند، آمریکا در اقدامی تلاشهایش برای کاهش بیشتر فروش نفت ایران را شش ماه دیگر متوقف کرد.
وی افزود: در قبال این چنین کارهایی ایران در جهت توقف و یا به عقب بازگرداندن برنامه هسته ای خود گام برخواهد داشت.
وی در بیانیه ای با اشاره به وضعیت کنونی بازار جهانی نفت، میزان تولید و ذخایر موجود را برای کاهش بیشتر خرید نفت ایرانی کافی دانست.
جی کارنی به کاهش تولید نفت برخی تولیدکنندگان در ماه های اخیر اشاره کرد و گفت" میزان افزایش تولید نفت آمریکا برای خنثی نمودن اثر این کاهش ها کافی بوده است. هنوز هم به قدر کافی نفت تولید شده در کشورهایی غیر از ایران عرضه می شود که بتوان خرید نفت ایران را به طور چشمگیری کاهش داد. "
وال استریت ژورنال نوشت: دولت اوباما در تلاش است با محدود کردن دسترسی ایران به بازار های جهانی به این کشور ضربه مالی وارد کند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان