جام جم سرا:
طرز تهیه:
1- قابلمه را تا نصف آب کنید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
2- بعد از به جوش آمدن آب ، اسپاگتی را در آن بریزید و اجازه دهید به مدت 6 یا 8 دقیقه پخته شود. اگر دوست دارید اسپاگتی شما نرم تر باشد اجازه دهید به مدت بیشتری در آب پخته شود.
3- در طول مدتی که اسپاگتی ها پخته میشوند،، سیر و فلفل چیلی را با روغن زیتون سرخ کنید تا حدی که رنگ سیر ها به طلایی مایل به قهوه ای تبدیل شود.
4- اسپاگتی ها را آبکش کنید و مواد سیر و فلفل چیلی سرخ شده را به آن اضافه کنید.
توجه:
شما میتوانید جهت خوشمزه تر شدن مقداری پنیر پارمزان به آن اضافه کنید.(هایپرکلابز)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد